Felhívás!

Várják a télisportok kedvelőit

Várják a télisportok kedvelőit Kovászna megye

Keddtől megnyílt a kovásznai, 1400 méteres Lőrincz Zsigmond Sípálya alsó, 400-méteres szakasza. Ha marad a hideg, akkor beüzemelik a hóágyúkat és a pálya felső, hosszabb és meredekebb szakasza is használható lesz.

A sípálya keddtől vasárnapig várja a síelőket. Egyelőre vakációs program szerint, vagyis január 12-ig, 10 órától 21 óráig fogadják a vendégeket. Ezt követően hétköznap 15 órától 21-ig, szombaton és vasárnap 10-től 21 óráig tart nyitva.

A sípálya használati díja, a felvonókénti ugrás 3 lejbe kerül. A bérlet ára 10–15 óra között 24 lej/fő, 15–21 óra között 34 lej/fő, míg a teljes napi bérlet 46 lej/ fő. A hétvégi bérlet (kétnapos) 66 lej/fő.

A felnőttel érkező, 6 év alatti gyerekeknek ingyenes a pálya használata, míg a diákok és egyetemisták (25 éves korig), illetve a nyugdíjasok 50 százalékos kedvezményben részesülnek.

A sípálya működési programjához igazodva nyitva tart a szomszédos korcsolyapálya is. A melegedni vágyók pedig meleg vagy épp hideg italt fogyaszthatnak a sípálya aljában található menedékházban létesített pubban, illetve működik a sportfelszerelés-kölcsönző is.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.