Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Tíz év után ismét az A osztályban

Tíz év után ismét az A osztályban Sport

Mozgalmas hétvégén vannak túl a Nagy Mózes Asztalitenisz Szakosztály játékosai.

Múlt csütörtökön és pénteken a céhes városiak az A divízióba való feljutásért ragadtak ütőt és a brassói TT Energy ellen adogattak. Az odavágót a Dobolyi Aladár Asztalitenisz Teremben rendezték, ahol a népes nézősereg előtt sikerült 3-0-ás győzelmet aratni.

A pénteki visszavágón már jóval rendezettebben állott fel a brassói gárda, de nagyszerű játékkal sikerült ugyancsak 3-0-ra győzni és ezzel majdnem 10 év kihagyás után újra van Kézdivásárhelynek asztalitenisz-csapata az A osztályban.

Ugyancsak a hétvégén zajlott a svájci Országos Bajnokság, ahol szakosztályunk játékosa, Simó Éliás Máté két alkalommal is dobogóra állt. Először páros számban nyerte meg a turnét svájci társával együtt, majd vegyes párosba a második helyen végzett. Ugyanakkor egyéniben az ötödik helyezésig verekedte fel magát. Az elkövetkező hétvége is eseménydúsnak ígérkezik az asztaliteniszezőknek, hiszen Simó Éliás Máté a franciaországi Metz-ben áll asztalhoz a WTT nemzetközi sorozatok állomásán, illetve a csapat néhány tagja Székelyudvarhelyre utazik az U13-as korosztálynak szervezett Országos Bajnokságra.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük