Hirmondo

Véleményfal

User
ÉRTÉKELÉS: -1

Valaki hallott a totempotátumok közül víztározóról? Az egy olyan izé, ahol nehéz napokban (hetekben, hónapokban) nagymennyiségű víz halmozható fel.

User
Dátum: 2024. július 22., 08:26
A cikk címe: Halálos motorbaleset Maksánál
ÉRTÉKELÉS: -1

Ha egyik sem fogyasztottaaa alkoholt, akkor minek a biológiai minta?

User
Dátum: 2024. július 22., 06:52
A cikk címe: Halálos motorbaleset Maksánál
ÉRTÉKELÉS: -2

Igen sajnos de nem minden esetben a motorosok a hibásak nem vagyunk elég figyelmesek velük szemben.

User
ÉRTÉKELÉS: 1

Ez vagány. Kellene a flottát bővíteni idővel ha jól működik majd a rendszer, elektromos rollerekkel is.

User
Dátum: 2024. július 22., 06:36
A cikk címe: Újabb ékköve lesz Sepsiszentgyörgynek a Borvíz utcai óvoda
ÉRTÉKELÉS: 2

Sepsiszentgyörgyön alig születik újszülött, késtek vagy húsz èvet polgármester úr. Lehet, hogy ön az Őrkőiekben látja a jövőt. A baj az, hogy ők is kivándoroltak.

User
ÉRTÉKELÉS: -1

Most mar akkor ki is a legjobb?

User
Dátum: 2024. július 21., 15:56
A cikk címe: Folyamatosan a célon tartotta a szemét Gáspár Bernadett
ÉRTÉKELÉS: 0

NAGY GRATULA !!!

User
Dátum: 2024. július 20., 19:30
A cikk címe: Augusztus végén újra a Sepsi Tabakótól lesz hangos a dohánygyár
ÉRTÉKELÉS: 0

Szervezőnek nem engednek mást csak a haveri brancsot aztán hangoztatják hogy mindenhonnan hívták a szervezőket. A vastag gázsi náluk landoljon

User
ÉRTÉKELÉS: 0

Káros a földeknek? Inkább isszuk a palacos vizet akkor

User
ÉRTÉKELÉS: 2

De most komolyan tényleg van erre egyáltalán igény?Vagy ezt is annak az úriember fejéből pattant ki mind,a fém korlátos bicikliút?Dehát mindenkinek kell a munka,és hanem hova tudnának el költeni egy rakás pénzt?

User
Dátum: 2024. július 19., 21:58
A cikk címe: Kóbor lovaktól féltik autóikat a sepsiszentgyörgyiek
ÉRTÉKELÉS: 0

Torja es Balvanyos kozott is csatangolnak lovak az uttesten. Naponta latni oket. A nagy turistaforgalom aldozatai lehetnek, vagy eppen forditva autosok vagy a biciklizo turistak. Torja polgarmestere miert nem tesz valamit? Elsosorban az o erdeke is lenne

User
ÉRTÉKELÉS: 2

Kötelezném a fényvisszaverő mellény viseletét, 15 lej darabja és rögtön láthatóvá válnának. Mert októbertől márciusig napi 6 órát sötétben fog bringázni az óhajtó!

User
ÉRTÉKELÉS: 3

Három személy a,, call centerbe " és egy karbantartó 230 biciklire? Bravó, ész az van bőven!

User
Dátum: 2024. július 19., 16:05
A cikk címe: Augusztus végén újra a Sepsi Tabakótól lesz hangos a dohánygyár
ÉRTÉKELÉS: 5

Az Arenaban kell az ilyesmit megrendezni, akit erdekel az kimegy oda, a tobbi ember meg csendben pihen. Minden embernek van joga, hogu csendben pihenjen egy het munka utan.

User
ÉRTÉKELÉS: 1

Ha jol olvasok a sorok kozott akkor mar nem is kell vezetekes viz, csak jol kell lenni Ovele es akkor az Úristen beviszi a hazba, a furdokadba meg akar fel is melegiti mindenkinek a kivant homersekletre.

User
ÉRTÉKELÉS: 1

Te is.Helyesirassal kezdheted.

User
ÉRTÉKELÉS: 2

Na, ismét előre isznak a medve bőrére. Egyelőre esőnek nem sok nyoma, ahol esik is az csak egy zápor erejéig hull. Nagy a baj, a kertekből is szárad ki minden, kezd vissza ütni a sok erdő irtás. És ez még csak a kezdet

User
Dátum: 2024. július 19., 10:15
A cikk címe: Hídépítésről és kórházfejlesztésről a megyei tanácsülésen
ÉRTÉKELÉS: 1

A szentgyörgyi vashíd az Olt-ról , hová ( kinek a zsebébe) került ? Tudja valaki ?

User
ÉRTÉKELÉS: 1

Ez A MÁGORI (ÉS MÁS ÍGÉRGETŐK) remélem tudta ,hogy vannak dolgok amik Isten segedelme nélkül nem igen jönnek össze például az eső ! Ezért hát " Ora et labora " uraim😯

User
Dátum: 2024. július 18., 17:23
A cikk címe: Nem kellene visszaélni az ingyenes lomtalanítás lehetőségével
ÉRTÉKELÉS: 9

Aki egyszer örököl egy házat, egyszer igazan megteheti ,hogy kitegye az összes felesleges hulladékot. Utána új tulajdonosként fizet majd mint a katonatiszt. Tehát nem a hirtelen sok lommal van baj, hanem a szolgáltató kapacitás hiányával. Ugyanez a vízzel is. Egy v,,l,,ag pénzért kiépítenek rendszereket és aztán meg nem tud teljesíteni az első szárazságnál. Tervezzél , építsek úgy hogy dupla fogyasztásnál is helytálljon. A pénzt elveszik érte...

User
Dátum: 2024. július 18., 12:52
A cikk címe: Végéhez közeledik a sepsiszentgyörgyi terelőút építése
ÉRTÉKELÉS: 1

Még a 25 év is nagyotmondás. Esetleg imitt-amott demokrácia mutatható ki az elmúlt 20 év folyamán.

User
Dátum: 2024. július 18., 12:47
A cikk címe: Augusztus végén újra a Sepsi Tabakótól lesz hangos a dohánygyár
ÉRTÉKELÉS: 5

Remélem a havasi nyár véget ér a hét végén, s az eredménytelen lakó küzdelem is a nagy zajjal. Értsük meg, nem kell több zene, mint a sikoltozás és a füttyögtetés a víz melléken. A sok dB -es dobszolókat pedig hagyják az afrikaiaiknak. A medvéket csalogatni, nem kell ez eszköznek.

User
ÉRTÉKELÉS: -2

Ki kell léniázni a patakmedreket s a széleiről el kell takarítani a bokrokat s a fákat!

User
ÉRTÉKELÉS: -3

Nem erted a telefonkezeleset azer vagy irigy a tanulokra. meg sokat kel tanujal.

User
ÉRTÉKELÉS: 7

Ezt is megertűk,hogy a viz karos ontozesre.Hihetelen👍

User
ÉRTÉKELÉS: 6

A magyar is egy tantárgy, le kéne szokni arról, hogy az kell kihúzzon a szarból, s felvigye az átlagot a 2 szép szemükért.

User
ÉRTÉKELÉS: 8

Hagyjuk már, s ugyan, mivel vagytok elégedettek, arany drága szíveim? Minden nehéz, minden csak azért van, hogy veletek b....on ki. Lehet, hogy oda kéne tenni a csontot, nem? Örökké van, amire fogjátok, hogy nem tudtok románul, hogy ez, hogy az... Jó, lehetne másabb a román érettségi, mert nem anyanyelvünk, gyertek, ebbe egyezzünk meg... De azt is oda tehetjük, hogy sokan meg tudtok tanulni angolul érettségiig, pedig nem is tanuljátok annyit. Akkor itt az akarattal is baj kell legyen, nem? S nem a magolásról van szó. Elég sokan, elég keservesen tanultunk meg románul licibe, mert nyolcadigik a tanítás zéró volt, szóval ne mondjátok, hogy lehetetlen... Hogy lehetne jobb is? Persze! De 18 esztendősök vagytok, adhatnátok az érettségnek s a felelősségvállalásnak annyi jelét, hogy magatok miatt tanultok annyit, ami kihúz a xarból

User
ÉRTÉKELÉS: 10

Igen. Egy 600 mm-es vezeték lefektetéséhez nem kell más, csak három dolog: pénz, pénz és pénz. Tegyük fel, hogy ad rá pénzt az Unijó vagy Soros vagy Elon Musk vagy az állam vagy Orbán Viktor, vagy akárki, akinek van kidobni való. No de vizet bele, azt nem adhat se Soros, se Viktor, se az Unió, se az állam, sem pediglen az önkormányzat, csak egyedül az Úristen. Ahhoz viszont ővéle is jóba kellene lenni!

User
ÉRTÉKELÉS: 7

Úgy látom, hogy a mai modern ember, egy olyan kényelmes életet tud biztosítani magának, hogy ráér gondolkoznia olyan dolgokon is, hogy mi miért is nem jó neki, mindeközben kényelmesen, semmittéve a kanapéban ülbe újságot lapoz, rosszabb esetben egy képernyőt bámul értelmetlenül. Na, de kedves állampolgárok, ha egy picit is megbontanánk a kényelmünket és kicsit is tennénk annak érdekében, hogy nekem és a körülöttem élőknek egy picit is jobb legyen a környezetünk, akkor mindjárt szebb lenne az élet is és nem lenne időnk azon gondolkozni, hogy mi miért nem jó éppenséggel.

User
ÉRTÉKELÉS: 9

Üljenek le tanulni necsak a telefont nyomkodják és akkor minden jó lesz.