Véleményfal

User
Dátum: 2019. május 17., 17:44
A cikk címe: Dragnea szerint sürgősen le kell zárni az úzvölgyi határvitát
ÉRTÉKELÉS: 5

A kereszteket tavolitsak el es az emlekmuvet is ne a hatart keresgessek....

User
Dátum: 2019. május 17., 17:41
A cikk címe: Felfelé módosította inflációs előrejelzését a jegybank
ÉRTÉKELÉS: 0

Irány az 5%! minyimum.

User
ÉRTÉKELÉS: 2

Beleszámította azt is amit visszabontottak és újraépítettek...tehát 2x számolták bele a 115km -be.

User
Dátum: 2019. május 17., 16:01
A cikk címe: Elég volt!
ÉRTÉKELÉS: 0

Én úgy tudom nyet batista nyet kultur ...

User
ÉRTÉKELÉS: 2

Hát volt ott tűzijáték ,căluşar de Scorniceşti mozdulatok hangtechnika bőven ,csak hang és dallam nem.

User
ÉRTÉKELÉS: 2

micsoda ősdák név...most már Esther vagy Ester?vagy netán Eszter?Ahogy Nagy-ból Noghi lett/focista/Bölöni Lászlóból Ladislau Boloni még véletlenül sem tették ki a pontokat /diaktrikákat/ az o-ra.

User
Dátum: 2019. május 17., 15:20
A cikk címe: Udvaros Dorottya az életről és szerelemről énekel
ÉRTÉKELÉS: 2

Sic transit gloria mundi.Ez bárkire érvényes de sokan nem tudják tudomásul venni.

User
Dátum: 2019. május 17., 13:21
A cikk címe: Eurovíziós Dalfesztivál: nem jutott a döntőbe Pápai Joci
ÉRTÉKELÉS: 1

...a cseh Lake Malawi!...és a malawi Karel Gott aki csicseva nyelven énekel...ez igeeeen!

User
Dátum: 2019. május 17., 13:09
A cikk címe: Eurovíziós Dalfesztivál: nem jutott a döntőbe Pápai Joci
ÉRTÉKELÉS: 5

Ki ez.a Joci?Csak nem az ,aki egy pápai gyereknek haknizott ?Ott már felvette a gázsiját,gondolta ,hogy meghatodnak a száma címétől?Be sem kapcsoltam tv.t erre a cimbummcirkusz micsodára.Inkább az Animal Planet vagy Digi Animal

User
ÉRTÉKELÉS: -2

mennyi az az átlagon felüli mondjuk egy kezdőnek és egy 20 éve dolgozónak? NETTÓBAN! Ha akkora a fizetése minek megy el hátrahagyva családját ,baráti körét ? Mert nincs kilátás a javulásra ,elegük van az igéretekből ,habár bizonyos szempontból már Nyugaton sem rózsás az élet a migrik miatt.

User
Dátum: 2019. május 17., 12:47
A cikk címe: Beindult a medveszezon
ÉRTÉKELÉS: 3

És úgy tudták meg,hogy medve hogy nem köszönt vissza?

User
Dátum: 2019. május 17., 12:03
A cikk címe: Elég volt!
ÉRTÉKELÉS: 4

Valóban ez a románság a farkas technikával tud élni csak nem is kéri hogy engedd be csak az egyik lábamat ő ajtóstól ront be csak hogy valami érdemben részesülhessen.Sajnos náluk a szemtelenségnek, a hazudozasnak nincs határa,mindjárt sem hazájuk sem hitük nem marad de a rombolás, a emléknek letiporasa az Erenyuk ,és minél jobban vesződik el a talajt a lábuk alól annál jobban támadnak.SZomoru hogy ebből immár világhírt szereztek de csak ebből,cultur nyét így mondják úgy e....

User
Dátum: 2019. május 17., 11:56
A cikk címe: Kreativitás-vetélkedő
ÉRTÉKELÉS: 0

Drága ,Mónika!Szeretettel gratulálok a tehetséges anyuka tehetséges kislányának.Drága Tanító néni!Példaértékű munkája jó földbe elvetett mag. Drága Tanár néni! Gratulálok a kiváló szervező,pedagógusi tevékenységéhez. És drága Esztike ,nagyon büszke vagyok rád,mint anyukádra egykoron és ma.Csak így tovább! Köszönöm a megosztást.

User
Dátum: 2019. május 17., 10:57
A cikk címe: Beindult a medveszezon
ÉRTÉKELÉS: -6

A hatalmat tamogato seggnyalok hadanak minoszozasabol valojaban kitunik amit a kommentem vegen irtam. Az ,hogy onok a mas megoldasrol meg hallani sem akarnak. Pedig a medvek kvotara torteno levadaszasarol mar most lemondhatnak, mert attol fuggetlenul, hogy a PSD lessze hatalmon, vagy a magyarfalo liberalisok (akik valojaban liberalisnak alcazott vasgardistak !) ,ebbe amibe onok santikalnak ,egyetlen bukaresti part sem fog belemenni. Hala az Istennek ! ! !

User
Dátum: 2019. május 17., 10:03
A cikk címe: Versenyben Szentgyörgy
ÉRTÉKELÉS: 1

Most van kepuk ezeket leirni es egy aszfaltozott jardat mutatni? Miert nem ugrottak egy par meterrel arrabb az Ag utcaba?

User
ÉRTÉKELÉS: 7

Helyes! Aki keptelen emberekkel foglalkozni , ugy altalaban de foleg betegekkel, annak nem lehet helye ilyen inezmenyekben ! Fizetesuk is atlagon feluli , nincsenek raszorulva , hogy markukat nyujtsak! Ha kulfodre mennenek , ott megengednek maguknak az ilyen kirohanasokat???

User
Dátum: 2019. május 17., 08:13
A cikk címe: Beindult a medveszezon
ÉRTÉKELÉS: -7

"A bocs nem fog tudni majd vadaszni"..., hat On a nagy vadasz,mert nem tanitja meg On vadaszni azt a bocsot,hiszen amint az olvasok is lathatjak egyeb dolga ugysem igen akad mint a medvekkel bajlodni. Pedig ha Bodokon jol korbenezne valaki,akkor talalna ott olyan dolgokat tucatjaval,amivel lehetne bajlodni ! Es azon,hogy a vonat ne usse el a medveket,ugy lehet segiteni,hogy a vasuti toltesek infrastrukturai melle villanypasztorral ellatott keriteseket kell folhuzni,a vasuti toltesek alatt pedig alagutakon biztositani a vadaknak az atjarast a tuloldalra. Probalt mar penzt megpalyazi erre a melyen tisztelt polgarmester ur?! Bukaresttol vagy az E.U,-tol?! Szerinten nem! Pedig ez minden civilizalt orszagban igy van megoldva. Es a medve a roman videkeken is bejar a falvak,varosokba de ott senki nem kerekit ilyen huhot belole,hiszen nem ujdonsag,a Ceausescu idelyeben is igy volt,az emberek hozza vannak szokva ehhez a jelenseghez mar tobb mint 50 eve. Talan azt akarja mondani,hogy abban az idoben a Bodok kornyeki erdokben nem volt medve?! Csak akkor senki nem mert reklamalni,mert abban az idoben csak egyetlen egy "nagy vadasz"-nak szabadott vadaszni. Ha On valoban a falustarsai erdekeben aggodna,akkor nem mindeg a medvek kiloveteseert lobbizna,hanem probalna embersegesebb megoldast talalni a medvek es emberek ugyeben.Mert van mas megoldas,csak eppen onok ezekrol hallani sem akarnak,mert onoknek csak egyetlen celjuk van : a vadaszat ipari mennyisegu engedelyezese.

User
Dátum: 2019. május 17., 07:11
A cikk címe: Udvaros Dorottya az életről és szerelemről énekel
ÉRTÉKELÉS: -2

Mert az ő korában már mindenre is emlékezik... (Hogy is van, ön a Milói Vénusz? Nem, én a Milói vén hús...)

User
Dátum: 2019. május 17., 00:39
A cikk címe: Havi 150 lejre emelték a “gyerekpénzt”
ÉRTÉKELÉS: -1

Jó estét kívánok Szeretnék érdeklődni Ha valaki tud kérem segítsen itt élek 4 éve Magyarországon van két kisfiam román állampolgárok vagyunk 10 éves Megane 7 éves kisfiam nem kapok se családi pótlékot se gyerek pénzt se Itt se Romániába állítólag kapom azt a gyerek pénzt amit Románia utal csak sajnos nem én veszem fel nem tudom hogy ki veszi fel talán a gyerekek apja nem tudom nagyon fontos lenne valaki tudna segíteni hogyan tudnám le mondani ottani gyerek pénzt e mail en vagy telefonon sajnos nem tudok nagyon hazautazni nagyon szépen köszönöm a segítségeteket a segítségüket

User
Dátum: 2019. május 16., 22:32
A cikk címe: Cáfol a polgármester
ÉRTÉKELÉS: 1

Hm... Egyetlen fogas kérdésem van. Miért nem tartozkodhat a még működő, SNI gyermekeket foglalkoztató két intézmény egyetlen gyermeke sem a Mikó kastély területén? Értem, hogy el kellett vinni őket táborozni, de kinek tetszene az, ha egy buli kedvéért megkérném, hogy akár ideiglenes otthonából távozzon egy időre, mert jövök a haverokkal? Remélem nem lesz törölve ez a hozzászólás.

User
ÉRTÉKELÉS: -4

kirúgják őket aztán menni Németo.,Hollandia ,Ausztria,Norvégia úgy várják őket mint a kutyám a csontit ... Félreértés ne essék...nem viselkedhetnek embertelen módon a betegekkel,sőt elitélendő,de a legtöbb ápolónak anyagi gondja van,idegesek,kevesen vannak 1 ápolóra több beteg jút mint kellenne ,elfogadnak még 5 lejt is a csóró.betegtől ami megalázó, mert a fizetése annyi amennyi.Aztán.a környezete ,munkahelye sem egy rózsakert.

User
ÉRTÉKELÉS: 0

Tudtam, hogy a végén csak elegen lesznek mások, hogy örökre elmenjen a kedvünk Csíksomlyóra csődülni. Remélem, csak fele igaz a hírnek.

User
ÉRTÉKELÉS: 0

Hol aluszol drágám, már két hete tart az apró banikkal kerekítés. Nem lejes, de egyre több bani rámegy. Estig több lej lesz. (Nem a lejből 1 - 2 bani hanem 95 - 98 banival több) Még a Basescuéktól visszaperelt pénzt sem indexelték. Ha kiváncsikodsz, csodálkoznak, nem elég hogy visszakaptad nyolc év múlva, szinte félig.

User
Dátum: 2019. május 16., 21:04
A cikk címe: Cégautók tilosban
ÉRTÉKELÉS: 0

Ne panaszolj, nincs a városban olyan, ekkora parkírozó, amelyben egyszerre autolives, erdei kitermelős, pityóka zsákos, olcso cipős, majdnem elfogadható turkis, bertises és vadsonkás autó legyen. Örvendhettek, hogy van ami között szédelegjetek.

User
Dátum: 2019. május 16., 20:38
A cikk címe: Cégautók tilosban
ÉRTÉKELÉS: 1

Bravó polgármester úr aki dolgozik arról minden rend bőrt le kell húzni. Hát igen sokba kerül a városnak a Őrkői nép, na meg a fekete salapétás milicisták népes hadserege valamiből el kell tartani városunk eme nemes velejéig romlott polgárait plusz azokat is faluról bejárnak védeni és szolgálni vagy éppen dorgálni és félni.

User
ÉRTÉKELÉS: 3

Na ezt nevezik echte demagógiának vereb úr!

User
Dátum: 2019. május 16., 18:33
A cikk címe: Bíz’ isten, megérte!
ÉRTÉKELÉS: 0

Margitka,Gratulálok.Hű az árgyélusát ez jó.!

User
Dátum: 2019. május 16., 17:38
A cikk címe: Cégautók tilosban
ÉRTÉKELÉS: 1

Hol tartsa, aki pl. Brassoba ingazik az ottani cegkocsival? lehet parkolóhelyet bérelni

User
Dátum: 2019. május 16., 17:36
A cikk címe: Cégautók tilosban
ÉRTÉKELÉS: 4

lehet parkolóhelyet bérelni