Véleményfal

User
Dátum: 2019. november 16., 18:30
A cikk címe: A kórházi ellátás jobbá tétele közös cél
ÉRTÉKELÉS: -1

Ha ennyi ember beír, akkor nem lenne ideje 1 kivizsgálásnak?!😤 Ha tud írni vki, ha nem ha 1X fizetős " vendég" kapjon tisztességes ellátást! Ha sumákol és nem fizet szintén kapjon tisztességes ellátást/ kivizsgálást, de a számlát kapja meg és fizessen! Ha nem csak sűrgösségi ellátást kapjon! Aki dolgozik és fizet, v a nyugdíjjas tűri a megaláztatást 1-1 sereg cigány részéről! ENNEK LEGYEN VÉGE!!!😤😤😤 Sok olyan dokival és asszisztenssel gazdagították az alkalmazottak számát akik sztem érettségin nem írnák meg az 5 öst anatómiából! Ha nincs igazam köpjön le Dr Úr! Ip cím a szerkesztőségben.....😎

User
Dátum: 2019. november 16., 15:45
A cikk címe: Johannis számít az USR-PLUS, a PMP és az RMDSZ szavazóira is
ÉRTÉKELÉS: 3

számítasz rám?hát nálam ez pot fordítva van....én nem számitok rád tehát +/-=0 nem megyek!

User
Dátum: 2019. november 16., 15:37
A cikk címe: Megalázzák a kismamákat
ÉRTÉKELÉS: 3

Számomra ez a hozzászólás jelen pillanatban értelmezhetetlen.

User
Dátum: 2019. november 16., 15:23
A cikk címe: Karácsony Gergely titkos gondolatai
ÉRTÉKELÉS: 2

visszakérdezek akkor és a tifekete gyíkotoknak mi köze van az itteni elnökválasztáshoz,az agybotmixereltnek pedig a szlovákiai ügyekhez?most néma leszel libbolsi?

User
Dátum: 2019. november 16., 14:33
A cikk címe: Karácsony Gergely titkos gondolatai
ÉRTÉKELÉS: 1

Felkinálom neked a 6házi csemegefalatját ...1 hétih rághatod.

User
Dátum: 2019. november 16., 14:19
A cikk címe: Johannis számít az USR-PLUS, a PMP és az RMDSZ szavazóira is
ÉRTÉKELÉS: 4

Mit is mondott nem is olyan rég?'gândesc şi trăiesc româneşte'...még a saját nemzetét is....akkor ki mit vár tőle?leírom 00.a nmegnevezése az ilyennek rt.a.2 betűközötti betük a nxerők.

User
Dátum: 2019. november 16., 12:42
A cikk címe: Orban: Dăncilának nulla esélye van a győzelemre
ÉRTÉKELÉS: 2

Sok lud disznot gyoz???

User
Dátum: 2019. november 16., 12:40
A cikk címe: A még mindig nem eléggé ismert Bálint Gábor
ÉRTÉKELÉS: 0

Bakk István: Szentkatolnai Bálint Gábor küzdelme a hazáért a magyar nyelv és az őstörténet tisztaságáért; Bakk István: 2019. év: Szentkatolnai Bálint Gábor születésének 175., halálának 106. évfordulója; https://www.magyarmenedek.com/products/15828/Kelet_kapuja_10__-_2019__oktober-december_-_Kelet_Kapuja_folyoirat.htm

User
Dátum: 2019. november 16., 12:06
A cikk címe: Sírgyalázás a szentléleki temetőben
ÉRTÉKELÉS: -1

Sajnos nem csak sorgyalázás megy itt végbe,a vandalizmus,az autok,házak le locsolása olajal és ehez hasonló. Sajnos a rendőrség nem látja nem tud semmit rola,vagy nem is akar tudni!

User
Dátum: 2019. november 16., 11:58
A cikk címe: Johannis számít az USR-PLUS, a PMP és az RMDSZ szavazóira is
ÉRTÉKELÉS: 5

Persze, hogy számít a szavazatainkra. Ahogyan én is számítottam arra, hogy a minimális tisztelet jeleként, ahogyan eddig minden elnök, ő is üzen március 15 alkalmából... nem, mintha nem tudnék élni egy ilyen üzenet nélkül vagy mert meg lennék győződve, hogy mindenki komolyan gondolta, amiket üzent. Annak ellenére, hogy a magyarok masszívan támogatták, egyetlen pozitív gesztusa sem volt számunkra. Negatív viszont igen. Még egy ilyen bevett szokást sem folytatott. Dăncilă legalább megtette ezt a gesztust és most, hogy a jobboldal van kormányon, nincs az a veszély, hogy vele a PSD kezében összpontosulna a hatalom. Annak ellenére, hogy tudjuk, hogy milyen :) még nem is lenne rossz, ha lenne valaki, aki ellensúlyozná a kormányzati hatalmat. Szóval, nem tudom, melyik a kisebbik rossz. Pech.

User
ÉRTÉKELÉS: 5

Véégre! Ceac, aracip, 70%át a tanfelügyelőknek, a kvótarendszert is számolja fel! A hozzá nem értő pártalapon kinevezett iskolaigazgatókat is cserélje ki! Az érdemfizetésre bérletes tanárok sorát is ritkitsa meg!

User
Dátum: 2019. november 16., 11:04
A cikk címe: Sírgyalázás a szentléleki temetőben
ÉRTÉKELÉS: 12

Kedves mindenki, ebben a helyzetben, nagybátyám a tettes. A drága Hírmondósok beleírhatták volna azt is a cikkbe, hogy nagyon súlyos betegről volt szó. Mi próbáltunk tenni ellene, azelőtt egy nappal nálunk volt, kihívtuk a mentősöket, mivel tudtuk, ha abban a pillanatban nem viszik el, nagybátyám nem áll meg. Mégis mikor kijöttek a mentősök, nagybátyám elakart futni és ők engedték, nem akarták elvinni Szentgyörgyre, mert állítólag nem szabad. Nem mellesleg 2 órát kellett várni rájuk és úgy beszéltek velem és édesanyámmal, mintha az utolsó kutyájuk lennénk. Na ez lett a vége. Szóval megkérek mindenkit, hogy kicsit gondoljanak bele a férfi, családja helyzetébe. Beteg, olyan szobába tették be, ahol egy ablak sincsen. Emellett, egy roppant kedves, megértő férfi a nagybátyám. Nagyon hívő, kántor, minden vasárnap a templomba járt. S aki meg azt írja, hogy szerinte tudatánál volt, az előbb járjon utána dolgoknak és utána járassa a száját! Nem volt alkohol, drog hatása alatt, szóval ezzel sem lehet támadni. S az meg nagy galádság lenne, ha sírgyalázás vádjával indulna bűnügyi eljárás, mivel nem tudott magáról és beteg. Nagyon közeli rokonom sírját is megrongálta, mégse tudok rá haragudni, mivel tudom, hogy beteg és, ha magánál lett volna, soha nem csinált volna ilyet! Szóval, itt bátyám nem hibás. Aki itt hibás, azok a drága mentősök, akik nem voltak képesek időben elvinni. Mert, ha elvitték volna, ez nem történt volna meg! Aki pedig ezután a komment után, képes a drága, szeretett bátyámat alázni, mocskolni, az előbb keresse magában a hibát, és ne járassa tudatlan ésszel a száját! Köszöntem a figyelmet.

User
Dátum: 2019. november 16., 10:26
A cikk címe: Súlyosbodó medvegond
ÉRTÉKELÉS: 1

Ebből is csak az következtethető hogy a székely villatulajdonosok mennyire gyávák, tehetetlenek, és nem összetartóak, különben azt a pár garázdálkodó medvét már rég eltüntethette volna a sajtó vagy a közvélemény tudta nélkül.

User
Dátum: 2019. november 16., 09:29
A cikk címe: Karácsony Gergely titkos gondolatai
ÉRTÉKELÉS: -2

"És ahhoz, h mit gondol Budapest fopolgarmestere neked ott Romániaban vajon mi közöd van?"-Tudja, kedves hozzászóló, az a közünk, hogy mi is magyarok vagyunk. Hogy Romániában, arról nem tehetünk. De mi inkább így mondjuk: a Romániának ajándékozott Erdélyben. És minket érdekel mindaz, ami a magyarsággal történik. Megmaradásunk számunkra fontosabb, mint egy pesti bulinegyed sorsa, mint egy buziparádé, mint a Gréta- őrület nevében végzett nemzetellenesség. Kívánom, hogy egy szép napon ön is megértse.

User
Dátum: 2019. november 16., 08:54
A cikk címe: A kórházi ellátás jobbá tétele közös cél
ÉRTÉKELÉS: 4

Kedves Karácsony Noémi és Mihály Beáta nagyon sajnalom mi onokkel tortent. Ahogy koraban is javasolta vki pereljek be a nyomozo urat es a korhazat is a gdpr adatk miatt. A magatartartsuk felhaborito, szmelyes adatokat osztott eg a nagynyilvanosaggal es orvosi titoktartast bontot. 100 ezer euros nagysagrendu ilyen esetben a perelhet oszeg tanuljanak. A kioktato stilus felhaborito , ahelyet hogy azt nyomozta volna ki hogy ki a nover (nagyon jol tudjak) onoket hibaztatja. Nincs mit keressen a korhazban mar reg nem volna!!!!!!!

User
Dátum: 2019. november 16., 08:34
A cikk címe: Megvan a kilövési engedély
ÉRTÉKELÉS: -2

Nem csak azt az egyet kellene kiloni hanem több százat! Maros megyében is!

User
Dátum: 2019. november 16., 08:16
A cikk címe: Hanna a dobogón
ÉRTÉKELÉS: -1

Gratulálunk Hanna nagyon űgyes voltál sok sikert a továbiakban is 🏅🏆♥️

User
Dátum: 2019. november 16., 08:07
A cikk címe: Sírgyalázás a szentléleki temetőben
ÉRTÉKELÉS: 3

Egy nagyon sujos beteg emberol van szo aki soha sekinek nem vettet it most meg zavarodot elmevel es nemtuta hogy mitcsinal ez az agyabavolt es nem kel ezet meg biralni mert csak aztudja aki az idegekel beteg

User
Dátum: 2019. november 16., 07:43
A cikk címe: Orban: a szabadságot és a demokráciát minden nap meg kell védeni
ÉRTÉKELÉS: 3

A "szabadsagot es demokraciat" pontosan toletek kene megvedeni , ha volna akivel. Mert sajnos ebben az idiotak altal benepesitett orszagban nincs akivel !

User
Dátum: 2019. november 16., 00:01
A cikk címe: Karácsony Gergely titkos gondolatai
ÉRTÉKELÉS: -3

És ahhoz, h mit gondol Budapest fopolgarmestere neked ott Romániaban vajon mi közöd van?

User
Dátum: 2019. november 15., 23:45
A cikk címe: Az államtitkár, a medve és a matematika
ÉRTÉKELÉS: 0

Ezt a cikket most már ötödjére olvasom, és még mindig szórakoztatóbb, mint bármelyik góbés előadás. Fantasztikus! Pedig ritka már a jó “medvés” anyag, annyi van belőle, de ez! Na ez!

User
Dátum: 2019. november 15., 23:21
A cikk címe: A kórházi ellátás jobbá tétele közös cél
ÉRTÉKELÉS: 0

Nagyon ugy nez ki , hogy a doktur ur vissza elt a hatalmaval. Tobb lett most ettol? Kerdezem en

User
Dátum: 2019. november 15., 23:20
A cikk címe: Sírgyalázás a szentléleki temetőben
ÉRTÉKELÉS: -1

Ha az egészségügyben dolgozok nem kérik a rendőri segítséget, a rendőr nem viheti el azért mert beteg

User
Dátum: 2019. november 15., 22:40
A cikk címe: 12 éves lányt ejtett teherbe, most a törvény előtt felelhet
ÉRTÉKELÉS: 2

12 évesen biztos nem fehér a kiscsajszi! A mama, h segítette a vejet?! Durva!!!!!!😔

User
Dátum: 2019. november 15., 22:36
A cikk címe: Hivatalos: Magyarország nem indul jövőre az Eurovíziós Dalfesztiválon
ÉRTÉKELÉS: 1

mennek majd a szakállas nénik, tangóás bácsik ,vinnyogók ,röfögők ...kihagytam valakit? ott hollandusoknál majd lehet jókat szippantani az ózondús levegőből,vannak piros almák és körték amelyek világítanak a házikók előtt és vidám az élet.És még egy Xargentájnival is össze lehet futni...

User
Dátum: 2019. november 15., 22:36
A cikk címe: A kórházi ellátás jobbá tétele közös cél
ÉRTÉKELÉS: -3

Sajnos nekem is rossz tapasztalatom volt 7 évvel ezelőtt fiatal anyuka voltam és persze az első gyermekem be rakták a szobába a gyerek üvöltőt egész éjjel és ha szóltam vagy csengettem rám szóltak hogy ettessem meg a gyereket és ne őket hívogassam hollót azt sem tudtam mit kell csinálni egy kis jó tanácsot el vár ilyenkor az ember és egy kis szép mondatot de a pénzt és az ajándékot el várják

User
Dátum: 2019. november 15., 22:21
A cikk címe: Sírgyalázás a szentléleki temetőben
ÉRTÉKELÉS: 6

Nevet is tessék odairni, csak hogy tudjuk, mi Szentlélekiek, hogy melyik falusi szájából jön ez a magasröptü gondolat!

User
Dátum: 2019. november 15., 22:19
A cikk címe: Megölték, kirabolták, majd a sínekre helyezték a holttestét
ÉRTÉKELÉS: 1

Jól teszi ha a parkban várja a buszt, de ahogy ott 1ek viselkednek túltesznek a varjakon is! Tisztelet a kivétel!

User
Dátum: 2019. november 15., 21:55
A cikk címe: A kórházi ellátás jobbá tétele közös cél
ÉRTÉKELÉS: 10

Kedves Doktor Ur. Tud on a GDPR torvenyrol? Csak mellesleg szolnek, hogy On ezt megsertette, mivel kiirta nyilvanosan a 2 anyuka teljes nevet. Szerintem surgosen kellene intezkedjen, mert ez komoly penzbirsaggal jarhat...ha netalantan valaki feljelentene emiatt. Az oldalt mentettem igy ahogy most van, hogy maradjon meg az utokornak. Ilyen hozzaallas mellett el kellene gondolkodni az esetleges lemondasrol, jobb helyeken ilyen incidens utan meg a doktori karrier is serulni szokott...

User
Dátum: 2019. november 15., 21:24
A cikk címe: Elhagyott patakmeder helyén
ÉRTÉKELÉS: 0

Telen mikor befagy , remek , plusz Ajta pataka az Oltig es visza ! 25 / 30 Km !