A honlap többnyire a Kovászna megyében megjelenő Székely Hírmondó napilap írásait jeleníti meg, de csak részben azonos annak tartalmával.

Véleményfal

User
Dátum: 2019. március 20., 16:43
A cikk címe: Az Európai Bizottság újabb 1,5 milliárd euróra büntette a Google-t
ÉRTÉKELÉS: 4

Az osszes reklamot es hirdetest ki kellene tiltani a Google-bol. Erre kulon oldalak kene legyenek fonntartva,melyek csak akkor jelennenek meg,ha ezt az internetet hasznalo maganszemely,szemelyesen hivja le ! Es ez ervenyes a Youtube-ra es a tobbi internetes oldalra is.Egyeb sincs a neten,csak az agresszivan es hivatlanul bejovo reklamok !

User
Dátum: 2019. március 20., 16:20
A cikk címe: Megunták a rossz utat
ÉRTÉKELÉS: 1

Kedves Nagy Szabolcs Attila legyen szives ésn menjen nézze meg Szörcs és a teleki hid közötti utszakaszt is érdemes lenne arról is irni.Köszönöm

User
Dátum: 2019. március 20., 15:41
A cikk címe: Medve ólálkodott a városi strand környékén
ÉRTÉKELÉS: 7

Ha a Romania tv "ismet beetetett egy parasztot" amint irod,akkor a Hirmondo is beetetett tobb parasztot is,mert egyikuknek sincs semmi bizonyitek (fenykep,film) a Szentgyorgyon setalo medverol,csak az a fake figyelmeztetes amit a Ro-alert leadott es ami nem bizonyitja sehol kepekkel,hogy a medve valoban ott setalt volna.Ha ez igy van,akkor meg sulyosabb cselszovesrol es felrevezetesrol van szo,melyben tobben osszejatszanak a romaniai medvepopulacio kiirtasaban.Mert egy olyan varosban mint Sepsiszentgyorgy,mely egyik vegetol a masikig fol van kamerazva,nem letezik,hogy ne lenne filmes bizonyitek a medverol,mely a varos utcain setal.Es a zsandaroknak is van filmezo kamerajuk,melyet ilyen helyzetben magukkal szoktak vinni,mar csak a szenzaciokeltes miatt is! Ugy hogy uraim,mindaddeg amig nincs ra filmes bizonyitek,addeg hadd higgyuk,hogy ez egy ujabb medves fake news !

User
Dátum: 2019. március 20., 14:54
A cikk címe: FRISSÍTVE: Ma tárgyal az Európai Néppárt a Fidesz tagságáról
ÉRTÉKELÉS: 1

Egy kissé el van tévedve. De igaz is, mit tettek értünk a rómaiak.

User
Dátum: 2019. március 20., 14:38
A cikk címe: Állatkínzó gazdák buktak le
ÉRTÉKELÉS: -4

ha falazna nekik a sajto, a hatosagok, akkor miert irtak meg ezt a cikket, Siko doki miert meselte el a mocskossagokat? torveny vedi az ilyen szemet allatokinzokat, nem adhatjak ki a nevuket, mert pert akasztanak a fejukre, es nem biztos, hogy nem neyrenek a szemetek. nezzuk csak a zaszlopereket, hol az igazsag???. ilyen orszag a mienk

User
Dátum: 2019. március 20., 13:48
A cikk címe: Mire szomjúhozott Székely János? (1929–1992)
ÉRTÉKELÉS: 0

Ha csak mindenkit egyszer sértett meg, mégis senki nem haragszik magára, akkor jól van minden...

User
Dátum: 2019. március 20., 13:43
A cikk címe: Medve ólálkodott a városi strand környékén
ÉRTÉKELÉS: 0

HELYES, VÉGRE VALAMI MÉLTÓ FELADATHOZ ROHAMOZTAK! A MEDVE REGGELIZNI SZÁNDÉKOZOTT A FORTUNA PARK FRISS KÍNÁLATÁBÓL. TÁJÉKOZOTT AZ ASZTAL MÉRETÉNEK NÖVEKEDÉSE FELŐL.

User
Dátum: 2019. március 20., 13:35
A cikk címe: Van kereslet a munkáskézre
ÉRTÉKELÉS: 3

Ezt a Kelement mikor fosztják meg a trónjától?!

User
Dátum: 2019. március 20., 13:06
A cikk címe: FRISSÍTVE: Ma tárgyal az Európai Néppárt a Fidesz tagságáról
ÉRTÉKELÉS: 1

Mi hasznunk származott az Unióból?! Még jobban kirabolták/gyarmatosították Európa szegényebb régióit! Elvették a szegénytől és odaadták a gazdagnak uniós támogatásként!

User
Dátum: 2019. március 20., 13:05
A cikk címe: Állatkínzó gazdák buktak le
ÉRTÉKELÉS: 12

Nem az allatvedok dolga, a nevuket kiirni, hanem a sajtoe es a hatosagi szerveke akik elkaptak oket. Csak az is lehet, hogy azert nem teszik meg, mert olyanok is vannak koztuk, akik a hatalomhoz tartoznak. Ezert falazik nekuk a sajto es a rendorseg is !!!

User
Dátum: 2019. március 20., 12:44
A cikk címe: Medve ólálkodott a városi strand környékén
ÉRTÉKELÉS: -12

A Romania ty megint beetetett egy parasztot :-) okoskam, nem latod, hogy semmi koze a kepeknek, meg a filmnek Sepsiszentgyorgyhoz, de meg az idojarashoz, evaszakhoz sem, nemhogy az idoponthoz, amikor lattak a medvet. de a paranoia az megy ezerrel

User
Dátum: 2019. március 20., 12:40
A cikk címe: Johannis: a PSD a demokrácia balesete
ÉRTÉKELÉS: 5

Az osszes part a demokracia torz szulottje.Hol van a gerinc az olyan "politikusokba"akik csak a szemelyes vagy egy szuk erdek csoportert csortetnek,es ha kell,egy mandatum alatt a szelso balltol a szelso jobbig megfordulja magat.

User
Dátum: 2019. március 20., 11:43
A cikk címe: Állatkínzó gazdák buktak le
ÉRTÉKELÉS: 13

Büntetés nem elég! Az ilyen embereket elitélni és távoltartási végzést adni örökre!!!!!!

User
Dátum: 2019. március 20., 11:40
A cikk címe: Állatkínzó gazdák buktak le
ÉRTÉKELÉS: 10

Írják ki a nevüket,hadd ismerjük meg az állattartó marhákat! Hol vagytok állatvédők?! Vagy csak a kutya érdekel?!

User
Dátum: 2019. március 20., 11:15
A cikk címe: Botrány a Tanulók Házában
ÉRTÉKELÉS: -1

A baj ott van, hogy nem néztek utána, mik az igények. Nem kellene minden gyermeknek adni, hanem csak annak, aki rászorul. Ezt viszont pontosan fel kellene mérni, hogy tényleg azokhoz jusson el akiknek szüksége van rá. Ha erre odafigyeltek volna, az is lehet, hogy a rászoruló gyermekeknek több is jutott volna. Ebből is látszik, hogy nem a rajtuk volt a hangsúly, hanem választási kampány része a dolog (amelyet idejében elkezdtek), hogy lehessen felmutatni, milyen jótevők (közpénzből) a vezetők. A dolgokat lehet jól is csinálni, csak ahhoz odafigyelés kell, nem felszínes érdekpolitizálás. Most nemcsak nem figyeltek, hanem a visszajelzések ellenére is konokul ragaszkodtak a hibáikhoz, a gyerekek "kritikája" pedig radikális volt. Ideje lenne eszmélni, valamit javítani, csak legyen aki.

User
ÉRTÉKELÉS: 17

Tusnadfurdon ,ez nem ujdonsag,hiszen a furdohely a hegyekben,az erdo kozt volt folepitve.Tusnadfurdo a regi rendszerben is es most is a medvek otthona volt ! Ezen csak azok tudnak ennyire csodalkozni,akik kiirtani akarjak Romania meg meglevo medvepopulaciojat !

User
Dátum: 2019. március 20., 11:09
A cikk címe: Amikor a sebész unokánk is lehetne
ÉRTÉKELÉS: 0

Sok ilyen orvos kene meg ide hogy ne kelljen megyen kivul utazni egy mutetert Sok sikert kivanok

User
Dátum: 2019. március 20., 11:06
A cikk címe: Állatkínzó gazdák buktak le
ÉRTÉKELÉS: 19

Vadparaszt,vadparaszt...,az egy dolog, de ha ti tudnatok,hogy mennyi ilyen beteg allat husat fogyasztottatok el a Kovaszna megyei meszarszekekbol,akkor azt hiszem,hogy rogton atvaltanatok vegetarianus-ba. Ami pediglen az ilyen gazdakat illeti ,azokkal a meszarszekesekkel egyutt!!! akik az ilyenektol vasaroljak fol a hust (mert ugye ezeknel olcsobb!),azonnal bunteto eljarast kene inditani es a sitire veluk,mert nemcsak allatkinzas amit csinalnak,hanem az ember egeszsegere veszelyes termek forgalmazasaert is buntetoeljaras indithato ellenuk. Es akkor meg arra biztatnak a sajto egy resze,hogy helyi termeloktol vasaroljunk. Na ime,ennyi a szekely ember becsulete!

User
Dátum: 2019. március 20., 10:53
A cikk címe: Botrány a Tanulók Házában
ÉRTÉKELÉS: 0

Micsoda igyekezet!? Ide tolakszik és magyaráz, hogy az eldobással van a baj, s hogy rászorulók talán ízlelhetőbbnek tartják. Nos két szakasz van a cikkben. A refisek nem dobálták szét, de nem is vitték mind haza. Ott hagyták, adják akiknek akarják. „ ... igazgatója elmondta, kiderült, hogy nem a refis kisdiákok okolhatók a kifli- és a tejdobálásért, hanem a szakkörre járó nagyobb diákok. A tejet és a kiflit nem ők vitték magukkal, viszont ők dobták ki az utcára.” Erre azt tetszik magyarázni, hogy mégis neveletlen és mégis felelős a gyermek. Mondjon egy példát, nagy kisegítő kedvében, amikor a generációnk osztatlan aláírta, hogy bizony a gyermeket néha egy - más dologért meg kellene büntetnünk.

User
Dátum: 2019. március 20., 10:49
A cikk címe: Medve ólálkodott a városi strand környékén
ÉRTÉKELÉS: 17

Erdekes,hogy a Romania tv-nek volt ideje lefilmezni a Sepsiszentgyorgyon olalkodo medvet(bemutattak a hiradoban!) de a Hirmondo csak illusztracioval tud elojonni. Ugy latszik Bukarest kozelebb van Sepsiszentgyorgyhoz mint Kezdivasarhely?! Es akkor itt rogton tevodik is a kerdes,hogy hogyan lehetseges ez? Biztosan a medve megvarta a bukarestieket,mert sztarfotot akart onmagarol! De az is lehet,hogy a bukaresti stab idoben ertesitve volt,hogy mikor jojjenek filmezni,mert valaki,vagy valakik pont akkor engedtek szabadon a medvet ! Nagyon nem tiszta ez az egesz medves ugy,uraim ! Es a kommentelonek uzenem,hogy igy igaz,Bukarestben is meg fog jelenni hamarosan,hiszen autoval odaig is el lehet oket szallitani ,csak ezt meg idaig nem erte fol az eszuk,azoknak akik tuzon- vizen atgazolva vadaszni akarjak a medveket!

User
Dátum: 2019. március 20., 10:03
A cikk címe: Sokaság, erő és lélek
ÉRTÉKELÉS: 6

A kézdivásárhelyi Vigadóban rendezett március 15-ei gálaelőadáson meglepődve láttam, hogy a nézőtér, a felsőbb szinteket beleértve zsúfolásig telve volt. Ez örvendetes, azonban van két kérdésem az illetékesekhez: megoldódtak a tűzvédelmi gondok? Amennyiben nem, miért lehetett ezúttal benépesíteni a nézőteret, míg tavaly, a Pink Floyd-koncert előtt egy héttel már nem kaptam belépőt, hiszen akkor a „kakasülőre” a tűzvédelmi engedély hiánya miatt nem engedtek fel. Vagy az igazgató úr előadására nem vonatkoznak az előírások? Persze tudom, ebben az országban mindig voltak és lesznek egyenlőbbek...

User
Dátum: 2019. március 20., 09:47
A cikk címe: Medve ólálkodott a városi strand környékén
ÉRTÉKELÉS: 0

Meg fog jelenni biztosak lehetnek,egyre több helyszinen,mert szaporodnk de amig Bukarestbe is nemkednek hemzsegni addig meg kell tanulni együttélni velük mint falun

User
ÉRTÉKELÉS: 1

A gyerek molesztálok az amcsi börtönökben "különleges bánásmódot" kapnak, remélhetőleg mihamarabb agyon verik a rohadékot!

User
Dátum: 2019. március 20., 08:08
A cikk címe: Nem tágítanak a szülők
ÉRTÉKELÉS: 0

Volt esély változtatni de nem éltek vele.... Akkor sok mostani dühöngő másfelé loccsant...

User
Dátum: 2019. március 20., 07:29
A cikk címe: Szünetel a bajnokság
ÉRTÉKELÉS: 0

Bukarest nem szólított meg senkit ? Nahát ki hitte volna ?

User
Dátum: 2019. március 20., 06:55
A cikk címe: Állatkínzó gazdák buktak le
ÉRTÉKELÉS: 3

Döbbenetes!!!!

User
ÉRTÉKELÉS: 1

Mikor lassuk Kezdi polgarmesteret is az oszlopon,kezebe olloval?

User
Dátum: 2019. március 20., 05:49
A cikk címe: Állatkínzó gazdák buktak le
ÉRTÉKELÉS: 10

Hitvany aljas vadparasztjai..a tamogatast azt felcsavarjatok.

User
Dátum: 2019. március 19., 21:21
A cikk címe: Megunták a rossz utat
ÉRTÉKELÉS: 0

Csak oda ember is kell, olyan aki dolgozon a két kezével nagyon kevés, tisztelet a kivételnek ,csak a támogatások felvétele, na az igen az már más ott van "ember"elég .

User
Dátum: 2019. március 19., 21:18
A cikk címe: Megunták a rossz utat
ÉRTÉKELÉS: 1

És elfelejtették megemlíteni a Szörcse és Orbaitelek közt fekvő út aszfaltozását melyet legalább tíz éve ígérnek és meg mindíg sehol. De választáskor bezzeg tudják jártatni a szájukat hogy meg lessz csinálva csak épp azt nem mondják hogy mikor.