Véleményfal

User
Dátum: 2021. május 7., 16:28
A cikk címe: A zene világában
ÉRTÉKELÉS: 1

Szívből gratulàlok mindkettőtöknek,úgy Reginának,mint a felkészítő zanárnénijének,Zsuzsának!😘😘😘😘

User
ÉRTÉKELÉS: -1

mindenki sajat maga dontse el, hogy be akarja-e adatni vagy nem, nem kell senkit megszolni, hogy te nem adattad be neked nincs jogod itt lenni nincs jogod ezt-azt csinalni, nem eppen olyan joga van annak is aki beoltatta magat etterembe menni, moziba menni, uzletbe menni mint annak aki beoltatta magat, aki diszkriminaciot csinal ebbol az nem ember. Nem szabad es nincs joga senkinek senkit kotelezni, hogy beoltassa vagy ne oltassa be magat.

User
Dátum: 2021. május 7., 16:02
A cikk címe: Egy osztrák herceg lőtte ki Románia legnagyobb medvéjét Ozsdolán
ÉRTÉKELÉS: 3

El fogják tüntetni a bűn jegyeit, tiszta lappal induló gazemberek. Most egy arab sejk következik, pár euróval több, de alacsonyabb Macira.

User
ÉRTÉKELÉS: 1

Hát ritkaság az ilyenek Magyarországon még ilyen nem volt

User
Dátum: 2021. május 7., 15:13
A cikk címe: Golyó a kutya testében
ÉRTÉKELÉS: 5

Csak annyi a különbség, hogy a kutyáért fizetni kell minden egyes vizsgálatot,ami nem kevés, csak a megmentők tudják, hogy is teremtik elő az árát!

User
Dátum: 2021. május 7., 15:11
A cikk címe: Golyó a kutya testében
ÉRTÉKELÉS: 4

Pénzért itt is hamar megcsinálják. Vagy úgy gondolja, hogy a kutya röntgenét a biztosító állta?

User
ÉRTÉKELÉS: 2

A plexi kártya teljesen fölösleges, a bürokrácia terméke. A román papír digitálisan alá van írva, telefonra is letölthető, minek még egy kártya?

User
Dátum: 2021. május 7., 14:11
A cikk címe: Hátrányos megkülönböztetés
ÉRTÉKELÉS: 0

Nem tud elgondolkodni,mert nincs mivel. Csodákra várnak,de egy covid osztályra biztos nem mernének bemenni.

User
Dátum: 2021. május 7., 14:04
A cikk címe: Lovas szakosztályt indít a Sport-All
ÉRTÉKELÉS: 1

Sok sikert Marci!

User
Dátum: 2021. május 7., 13:53
A cikk címe: Elérhető Kézdi digitális térképe
ÉRTÉKELÉS: 4

Ezanne! https://www.kezdigis.ro/mapb/application/hartatgs 60000-ért elég silány munka: ennyiért még a fák neveit s korát es kirhatná. A Rózsa-garzont lebontották? Mert nincs meg a térképen!

User
Dátum: 2021. május 7., 12:59
A cikk címe: Hátrányos megkülönböztetés
ÉRTÉKELÉS: 1

Megszokásból!

User
Dátum: 2021. május 7., 12:47
A cikk címe: Még változtathatunk!
ÉRTÉKELÉS: 0

Ez a Zolit éltető asztaltársaság véleményfala lenne? Egyébkén voltak ennél gyengébb írásai is.

User
ÉRTÉKELÉS: 3

Elsősorban minden megyében fel kell állítaniuk egy - két tanfelügyelőséget, hogy legyen szabad a verseny, közöttük. Aztán az egy éven át nem teljesítőket elküldeni a sarkkörön túl. Tapasztalatcserére.

User
Dátum: 2021. május 7., 11:47
A cikk címe: Elérhető Kézdi digitális térképe
ÉRTÉKELÉS: 2

Bokor Tibor alatt a címer, az alatt a várostérkép, rámégy, kattintasz s látod az utcákat tereket, szép színesen, hogy ne zavard össze azokat.

User
Dátum: 2021. május 7., 11:42
A cikk címe: Nyelvi alapú jogsértés a Profinál
ÉRTÉKELÉS: 4

A polgármester nem csak polgármester. Hanem politikusa egy olyan magyar szervezetnek amely saját bevallása szerint magyar érdekek védelmére esküdött fel. Tehát nem polgármesteri, hanem politikusi minőségében kellene cselekedjen. Az a tény, hogy polgármester, szintén a politikusi voltának köszönhető, mert így szerzett annyi népszerűséget, hogy megválasztották. Annak, hogy egy polgármesternek mi a hatásköre egy dolog, egy RMDSz-politikus hatásköre más dolog. Az nincs behatárolva annyira, mint az "atributiile primarului". Ha akar, tud cselekedni.

User
Dátum: 2021. május 7., 11:30
A cikk címe: Gyökereztető hagyomány
ÉRTÉKELÉS: 2

Csináljanak valamit és ők is szerepelnek majd az újságban.

User
Dátum: 2021. május 7., 11:12
A cikk címe: Lefedetlen Barót
ÉRTÉKELÉS: 1

Bodosban sincs rendes térerő, keresni kell azt a helyet, ahonnan beszélni lehet. Én beszéltem az Orange főhadiszállással, megígérték, hogy intézkedni fognak. Ez egy évvel ezelőtt volt! Az ígéret szép szó, s aki elhiszi annak öröm. Egyed B.

User
ÉRTÉKELÉS: 0

ez helyes, csak hol az igazolvány. Mert Magyarországon már osztogatják, itt még hírét sem láttuk. Ott is úgy van, hogy a szimpla oltási igazolással nem lehet még bemenni olyan helyekre ahol kérik az igazolást, hanem csak a plexi kártyát veszik érvényesnek.

User
Dátum: 2021. május 7., 11:06
A cikk címe: Hátrányos megkülönböztetés
ÉRTÉKELÉS: 0

Mert ez a neve? Mit írjanak? Senki nem tagadta egy percig se, hogy vannak mellékhatások. Mindennek van, a víznek is. Van melyik enyhébb, van melyik súlyosabb, van amelyik gyakori, van amelyik ritka vagy nagyon ritka. Ezek neve a vaccine injury. A szúrás utáni fájdalom is ide tartozik.

User
Dátum: 2021. május 7., 11:02
A cikk címe: Ennivalóként forgalmazható a lisztkukac az Európai Unióban
ÉRTÉKELÉS: -2

A kukac egy megoldás.

User
ÉRTÉKELÉS: 3

Bezzeg mas fontos ugyekben nem ilyen prompt a kezdivasarhelyi birosag !

User
Dátum: 2021. május 7., 10:52
A cikk címe: Golyó a kutya testében
ÉRTÉKELÉS: -3

Jo, hogy egy kutyanak nem kell varakoznia egy rontgen felvelelert. Az ember fel is fordulhat, mire sorra kerul. Kutya vilag.

User
Dátum: 2021. május 7., 10:31
A cikk címe: Elérhető Kézdi digitális térképe
ÉRTÉKELÉS: 3

Ennyi pénzre,mennyi aszfaltozott lehett volna venni,hogy ne kelljen kerülgetni a gödröket a városba!! Mindenkinek nincs céges autója mínt az alpolgármester úrnak. Kész röhej amit el művelnek város vezetés címen az elöljárók

User
Dátum: 2021. május 7., 10:28
A cikk címe: Jár a kárpótlás
ÉRTÉKELÉS: 1

Onlineadatbazisok.hu! Ott név alapján sok infót találnak a foglyokról!!!

User
ÉRTÉKELÉS: 2

Van fogalma arrol, hogy evente hany millio dollart koltenek az ehezok megsegitesere? Hanyan csak Romaniaban elnek szocialis segelyekbol es hogy hany ember koszonheti az eletet meg Romaniaban is a sokat szidott egeszsegugynek, ami valoban sokszor kritikan aluli? Nem lehet azzal ervelni, hogy most miert koltenek a kormanyok vilagszerte annyit a jarvany lekuzdesere, ha eddig az ehezest, szegenyseget, betegseget nem toroltek el. Meggyozobb lenne, ha a kisujjukat sem mozditanak a jarvany lekuzdesere, hagynak, hogy az embereket megtizedelje? Igaza van, mikor tomegesen halnak meg az emberek, utcak, csaladok halnak ki egy-egy faluban, akkor nincs szukseg az oltasok hasznossagarol beszelni. Akkor fegyverrel kellene vedeni az oltokozpontokat, hogy az emberek ne egymast oljek le a vakcinakert. Nezze meg mi tortenik most Indiaban, erre vagyik?

User
Dátum: 2021. május 7., 10:25
A cikk címe: Jár a kárpótlás
ÉRTÉKELÉS: 1

A Vpfsz segítene, de nem jobb lenne valaki segítene a sok öregnek az ügyintézésben?! Pl. felsorolni milyen papírokat kell leadni és 1 postacímet!!!! Civilizált helyeken így történik!!! Majd a választásokkor segít az udemeré és az emszp!😁😁😁 Bravó

User
Dátum: 2021. május 7., 10:25
A cikk címe: Egy osztrák herceg lőtte ki Románia legnagyobb medvéjét Ozsdolán
ÉRTÉKELÉS: 1

A reális ár kb 30000 EU

User
Dátum: 2021. május 7., 10:17
A cikk címe: Bunyós hajléktalan
ÉRTÉKELÉS: 1

Zárt intézetbe az ilyenekkel!!!

User
Dátum: 2021. május 7., 10:04
A cikk címe: Nem pörög a gazdaság!
ÉRTÉKELÉS: 1

Fel nem foghatom, hogy miert gondolja, hogy akinek van pl. 5 millio euroja, az semmit nem kezd ezzel a penzzel, csak gyonyorkodik benne. Eloszor lelketlen, kemenyszivu gazdagokrol beszel, akiket a penzert vett luxus az allatok szintjere sulyeszt, most meg azert ostorozza oket, mert ulnek a penzukon es nem koltik el. Nagyon zavaros a gondolatvitele, en a magam reszerol mar csak azt kivanom onnek, hogy legyen jo sok penze az eletben es azt ugy koltse el, ahogyan jonak latja.

User
ÉRTÉKELÉS: 2

Ilyen, amikor semmiházi elöljáróik vannak! De megérdemeljük őket!