Adatvédelmi záradék

SZERZŐI JOGOK

Minden, a hirmondo.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb), amennyiben nincs más forrás megjelölve, a Profiton Kft. (továbbiakban Kiadó) szellemi tulajdonát képezi. Ezen tartalmak tekintetében a Kiadó fenntart minden további feldolgozással és/vagy terjesztéssel kapcsolatos jogot. A Kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek feldolgozása és értékesítése.

A hirmondo.ro-hoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és romániai törvények védik. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

Olvasóink saját tartalom (cikk, kép, videó), illetve hozzászólás a hirmondo.ro-ra történő feltöltésekor/elküldésekor a felhasználói feltételek elfogadásával, egyúttal a tartalommal kapcsolatos minden további jogukról lemondanak, és azok tulajdonjogát átengedik a Kiadónak. A Kiadó fenntartja magának a jogot, hogy a törvényileg és/vagy erkölcsileg megkérdőjelezhető tartalmakat ne engedje be az oldalakra, illetőleg eltávolítsa azokat.

A hirmondo.ro oldalain megjelent írásokért kizárólag szerzőik vállalják a felelősséget.