Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ismét lehet kalandozni Sugásfürdő kötélpályáin

Ismét lehet kalandozni Sugásfürdő kötélpályáin Kovászna megye

A korai tavasznak köszönhetően ezúttal már májusban megnyitották az erdei kalandparkot Sugásfürdőn. A több nehézségi fokozattal ellátott pálya minden nap 11 és 19 óra között várja a szórakozni és mozogni vágyó gyerekeket és felnőtteket.

Hirdetés
Hirdetés

Május elsejétől nyitva tart a sugásfürdői kalandpark, amely összesen tíz különböző nehézségű elemmel várja vendégeit. A kétszintes kötélpálya egyikét gyerekeknek, a másikat felnőtteknek ajánlják. A 15 személy feletti csoportoknak előzetes bejelentkezés szükséges, a szabadidőközponttal kapcsolatos információkat az önkormányzat honlapján találni.

Felnőttek is kipróbálhatják magukat a kötélpályán. Fotó: Tuchiluș Alex

Az üdülőtelepen ugyanakkor lehetőség van kipróbálni a 12 méter magas mászófalat is, amelyet 16 különböző útvonallal és 450 fogással szereltek fel, valamint kültéri teniszezésre is lehetőséget biztosítanak, ehhez előjegyzés szükséges. Megnyitották továbbá a minigolfpályát, amelyet 18 játékhoz szükséges akadállyal láttak el. Az imént említett pályákat a kalandparkhoz hasonlóan minden nap 11 és 19 óra között lehet használatba venni.

Mindenki megtalálhatja a számára megfelelő nehézségi szintet a falon. Fotó: Tuchiluș Alex

A teniszpályát az esti világításnak köszönhetően este 21 óráig lehet használni. Fotó: Tuchiluș Alex

A minigolf-pályán közel húsz akadály „izzasztja” a játékosokat. Fotó: Tuchiluș Alex

Fotó: Tuchiluș Alex

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük