Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Adjuk meg a módját!

Adjuk meg a módját! Kultúra

Dragomán György és Szabó T. Anna lesz a Vigadó Művelődési Központ vendége április 21-én 18 órától, az irodalmi est moderátora Nánia Hanna.

Hirdetés
Hirdetés

Mire jó a szépirodalom? Szabó T. Anna 30 éve van a költői pályán, ebből az alkalomból jelent meg legutóbbi verseskötete Vagyok címmel, amely válogatott és új verseket is tartalmaz. A líra mellett a novellán és drámán át a gyerekkönyvig sokfélét írt, mégis mindig új válaszokat keres a kérdésre – ahogy Dragomán György prózaíróként szintén.

Dragomán György első, hatalmas sikert aratott irodalmi szakácskönyve, a Főzőskönyv után 2022 decemberében látott napvilágot a folytatás Adjuk meg a módját! címmel: újabb receptek, újabb konyhai trükkök, újabb irodalmi szövegek. Minden a közös örömről, a főzésről és az evésről, hogy megadhassuk a módját.

A kötet címe mindkettőjük alkotói munkájára jellemző, ahogy egész  életükben igyekeznek mindennek megadni a módját. Közös estjükön mesélnek és felolvasnak, személyes és kitalált történeteikkel keresik az elbeszélhetőség határait és a belső szabadság lehetőségeit, miközben műhelytitkokra is fény derülhet.

Jegyár: 10 lej, jegyek válthatók a VIGADÓ MŰVELŐDÉSI KÖZPONT jegypénztárában minden hétfőn, kedden, szerdán és csütörtökön 10.00 és 16.00 óra között, minden pénteken 10.00 és 14.00 között, valamint előadások előtt egy órával.

Információk és helyfoglalás a 0730 600 279-es telefonszámon.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük