Felhívás!

Röviden

Családorvosra van szükségük

Nagyborosnyó családorvos nélkül marad, mivel a húsz éve szolgálatot végző dr. Rózsa Katalin április elsejétől nyugdíjba vonul. Ezzel azonban nem csak a községhez tartozó hat település, hanem Nagypatak is orvos nélkül marad, ugyanis az ottaniak nagy része is a borosnyói nyilvántartásban szerepel. Az orvosi rendelő jó állapotban várja a következő családorvost, valamint az önkormányzat szolgálati lakást is tud biztosítani. (bb) 

Szemétgyűjtés Ozsdolán

Ozsdola Község Polgármesteri Hivatala ma 10 órától szemétgyűjtést szervez, melyre önkéntesek jelentkezését várják a 0728.929.708-as telefonszámon. A szemétgyűjtéshez szükséges minden eszközt biztosítanak. 

Rohammentő balesetezett

Bevetésre igyekvő SMURD rohammentő balesetezett csütörtökön Kökösben. Az ütközés nyomán egy mentős és a másik jármű sofőrje sérült meg. A rendőrséget délelőtt 11 óra körül értesítették, hogy Kökös területén személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy egy 24 éves nő által vezetett személygépkocsi ütközött a fény- és hangjelzések használatával bevetésre igyekvő rohammentővel.Az ütközés nyomán két személy sérült meg, a SMURD egység egyik mentőse, illetve a másik jármű sofőrje. Mindkettőjüket kórházba szállították orvosi ellátás céljából, egyikük sem fogyasztott alkoholt.

A rendőrök folytatják a nyomozást a baleset pontos körülményeinek feltárása érdekében – közölte a Kovászna megyei rendőr-főkapitányság. 


Egyházi megemlékezés

Március 10-én, a székely szabadság napján 17 órától egyházi megemlékezést tartanak a sepsiszentgyörgyi Turul-szobornál. Igét hirdetnek a történelmi magyar egyházak lelkészei, fellép a Kónya Ádám Művelődési Ház férfikórusa, meghívott szónok Izsák Balázs, a Székely Nemzeti Tanács elnöke. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.