Hirdetés
Hirdetés

Egyedi tiltakozás

Egyedi tiltakozás Kovászna megye

Egy sepsiszentgyörgyi szupermarketben szervezte meg esküvőjét egy vállalkozó szellemű fiatal pár. A Facebookon közzétett bejegyzés szerint „a rendszer igazságtalanságaira és egyenlőtlenségeire” kívánták felhívni a figyelmet.

A szokatlan helyszín ellenére, a szertartáson volt minden: menyasszony, vőlegény, pap, tanúk, fotós, videós és násznép is.

Hirdetés
Hirdetés

„Szervezz esküvőt szupermarketben! Azt szabad” – így kezdődik a sepsiszentgyörgyi Kastély vendéglő közösségi oldalán közzétett felhívás, amely mellé a kézfogó felvételei is felkerültek. „Hogyha éle-ted párjával szeretnéd összekötni az életed, nem teheted meg a vendéglátó egységekben vagy az erre berendezett terekben, mert azok zárva vannak, az eseményeket meg tilos megszervezniük. Ugyanakkor bármikor megteheted ezt bármelyik bevásárlóközpontban vagy szupermarketben a minimális járványügyi előírásokat betartva.”

Mint kiderült, az esküvő valójában egy közösségi performansz volt színészekkel, amivel a vendéglátásra és rendezvényszervezésre szakosodott cégek a járványügyi intézkedések visszásságára kívánták felhívni a figyelmet. Arra, hogy az érvényes rendelkezések szerint a bevásárlóközpontok minimális járványügyi előírásokat betartva fogadhatnak tömegeket, miközben ugyanez tilos az erre a célra berendezett vendéglátó egységeknek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2021. április 29., 11:25
  ÉRTÉKELÉS: 3

  De te nagyon okos aki kitalalta , azt hogy tiltod meg hogy ne vegyek elelmiszert a gyereknek??Mig a rantott husodra senki nem kivancsi 🙂 Mert vendeglobe jarni nem olcso mulatsag! Tudom neked az lenne jo ha mindenki ott enne mert te zsirosodnal azert ez a nevetseges performansz !

 • User
  Dátum: 2021. április 30., 10:42
  ÉRTÉKELÉS: 7

  Ez nem tiltakozas, hanem a szupermarketek rejtett reklamozasa ! Egyebkent hol lattatok ti az utobbi 1ev es 4 honapban ,amiota ez a jarvany elkezdodott egyetlen kisebbsegben elo magyart is tiltakozni ?