Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sugás 24H endurance kerékpáros verseny

Sugás 24H endurance kerékpáros verseny Életmód

Nemcsak Sepsiszentgyörgyről, hanem egész Székelyföldről várják a nevezőket a Fitness Fribe Egyesület által június 24-25-én szervezendő Sugás 24H endurance kerékpáros versenyre. Június 20-ig tapasztalt vagy akár hobbi biciklisták egyaránt jelentkezhetnek.

A verseny elsősorban a város és a környék kerékpározni szeretőit szólítja meg, illetve állítja rendhagyó kihívás elé, de egész Székelyföldről lehet jelentkezni. A cél 24 óra alatt minél több alkalommal megtenni a Sepsiszentgyörgy – Sugásfürdő útvonalat. A versenyre kétfős csapatok nevezhetnek, olyanok, akik képesen bár egy óra kerékpározást bevállalni. A kötelező egy órán túl mindenki annyit marad a pályán, amennyit szeretne. Vagy amennyit bír.

Hirdetés
Hirdetés

A szervező egyesület egy családias hangulatú, a kerékpározást, mint állóképességet növelő sportág népszerűsítését tűzte ki célul. Nem a gyorsaságra, hanem inkább a kitartásra, a lelki és testi erőforrások felmérésére és megfelelő beosztására helyezi a hangsúlyt. A legutóbbi, 2019-es kiadásra 26 személy, azaz 13 csapat nevezett, az első helyezett páros 25 kört tett meg a Csaba-forrás – Erzsébet-forrás – Csaba-forrás közötti mintegy 10 km-es távon.

A résztvevők biztonsága érdekében az útvonalon tekerők számra medvesprayt és motoros vagy autós kíséretet biztosítanak a szervezők. Jelentkezni   június 20-ig, a https://forms.gle/8ExgCaGzdRqWzjxF6 linken található űrlap kitöltésével lehet. A nevezési díj 50 lej/csapat.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük