Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Életét vesztette egy férfi, miután leesett a rollerről

Életét vesztette egy férfi, miután leesett a rollerről Kovászna megye

Fejsérülés következtében életét vesztette egy 43 éves férfi pénteken délután Sepsiszentgyörgyön, miután elvesztette az egyensúlyát rollerezés közben. 

Hirdetés
Hirdetés

A Kovászna megyei rendőrség tájékoztatása szerint a baleset 14 óra körül történt a Május 1. utcában. A férfi a Kút tér irányából haladt az Őrkő felé egy elektromos rollerrel, amikor elvesztette egyensúlyát, elesett, és beütötte a fejét. A hatóságok szerint az áldozat nem viselt bukósisakot.

A szerencsétlenséget követően riasztották a mentőket, azonban a férfi nem reagált az újraélesztésre, így megállapították a halál beálltát.

A rendőrök folytatják a vizsgálatokat a baleset körülményeinek pontos megállapítása érdekében.

Képünk illusztráció.

Fotó: Haáz Vince

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2024. április 13., 11:49
    ÉRTÉKELÉS: 10

    Öszinte részvétem. De a jó idővel nagyon elszaporodtak a forgalmi szabályokra fittyet hányó rolleresek. Az illetékesek semmit se tesznek az életveszélyesen közlekedö rolleresek ellen. Az iskolások gyalogosan átkelve szét se néznek esetleg az a jármü meg tude állni idöben. Az iskolában kellene már megtanítani ezeket.

  • User
    Dátum: 2024. április 14., 13:39
    ÉRTÉKELÉS: 4

    A gyerekek egyik fele amint közeledik az iskola felé egyre süketebb és gyengén látóbb less. Ne kérd, hogy az iskolába tanítsák, hiszen éppen arra nem vevő.

  • User
    Dátum: 2024. április 17., 15:04
    ÉRTÉKELÉS: 3

    Szomorú. Ezek a járművek nagyon gyorsak tudnak lenni. Kétszer akkora a sebességük, mint egy biciklié. Ha elestél vele nagy bajban vagy!