Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Végzetes kvad-baleset történt Bereckben

Végzetes kvad-baleset történt Bereckben Kovászna megye

Életét vesztette egy 14 éves fiú, miután felborult a kvad, amelyen egy 47 éves férfi társaságában utazott Bereck külterületén – tájékoztatott a Kovászna megyei rendőség.

Hirdetés
Hirdetés

A kézdivásárhelyi rendőrséget vasárnap délután értesítették a balesetről. A vizsgálatok nyomán kiderült, hogy egy 47 éves férfi és 14 éves utasa (lapunk információ szerint apa és fia) egy erdei úton haladtak Kézdimartonos irányába, a rossz terepviszonyok miatt azonban az ATV megcsúszott, majd felborult, súlyos sérülést okozva a kiskorúnak.

A helyszínre mentősök és egy SMURD-helikopter érkezett, erőfeszítéseik ellenére a sérült utas életét nem sikerült megmenteni. A kvad vezetőjét megszondáztatták, leheletéből nem mutattak ki alkoholt.

Az ügyben gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indult bűnügyi eljárást, az illetékes hatóságok folytatják a vizsgálatot a baleset körülményeinek pontos feltárása érdekében.

Képünk illusztráció.

Fotó: 123RF

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2024. április 8., 18:40
    ÉRTÉKELÉS: 58

    Istenem! Szörnyű tragédia! Nem elég, hogy tragikus balesetben elvesztik a gyermeket és az apa ebben a tudatban kell leélje az életét, még meg is húrcolják! Baleset volt. Boldogan indultak el..

  • User
    Dátum: 2024. április 8., 23:34
    ÉRTÉKELÉS: 9

    Folyamatosan lehet hallani ezekről a kvados tragédiákról és mégsem lett elegük belőle, azoknak, akik erre felülnek. Határtalan az emberi felelőtlenség.

  • User
    Dátum: 2024. április 15., 12:46
    ÉRTÉKELÉS: 1

    nem ertik meg az emberek, hogy az atv az egy veszelyes, borulekony eszkoz, ha motoros protektoros ruha es sisak nelkul ulsz fel ra, akkor meg veszelyesebb… raadasul tulvallaljak magukat, ahogyan orszaguton is… ha meg tapasztalatod sincs akkor meg plane…