Felhívás!

Kosárkészítés hősökkel

Ismét egy derűs, szívmelengető élményben volt részünk Kézdivásárhelyen a Rád is szükség van programsorozat keretében. November 11-én délután perceken belül megtelt a pajkos hangulatú Pajta hőseinkkel, a speciális igényekkel élőkkel, szüleikkel, kísérőikkel és segítő munkatársakkal, Ikafalváról.

Mindenki nagyon örült az új találkozásnak. Bardócz Tímea programfelelős kedvesen köszöntötte a társaságot, most már mondhatjuk így is: kis közösségünket. Gondosan előkészített, sok színes kellékkel (puha filcanyagok, díszítőelemek, ragasztó, olló, tű, cérna stb.) beborított asztal mellé ültünk le, és a magyarázat után lelkes munkába fogott mindenki, hogy elkészítse élete egyik legszebb élménykosarát. Többet is, ha tudott, ami megfelelt saját kis apró örömei, emlékei tárolására, ajándéknak, dísznek.

Közben folyt a vidám terefere, társalgás, ének zene, eszmecsere, falatozás. Mindenki nagyon jól érezte magát, feltöltődött, szórakozott, épült tovább a közösség a szeretet, az önzetlen segítségadás szellemében. Szép volt, köszönjük. A rendezvény megvalósulásáért hála illeti a Sepsiszentgyörgyi Keresztyén Diakóniát, az Írisz Házat és segélyszervezeteit, a svájci Hekset és a Diakonia Austriát.

Nagyoláh Ilona nyugdíjas tanítónő

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.