Felhívás!

Új edzőterem nyílt

Új edzőterem nyílt Sport

Megnyitotta új edzőtermét Sepsiszentgyörgyön az Art of The Samurai Sportklub, ahol számos sportolási lehetőség adódik azok számára, akik edzőterembe járnának. Szőke Attila sensei, a klub vezetője elmondta: a teremben lehet bringázni, súlyzózni, kondizni, de akár szaladni is.

 

A legtöbben azért járnak terembe, hogy egészségesebbek legyenek, javítsanak a közérzetükön. A konditeremben lehetőség van csoportosan mozogni, de egyéni edzéstervet is összeállítanak, így a multifunkcionális gépeket is használni lehet – magyarázta az edző.

A terem bővítése mellett megmaradnak a korábbi dzsiudzsicuedzések, ezekre gyerekek és felnőttek egyaránt jelentkezhetnek. Emellett, önvédelmi kurzust is indítottak nők számára, ennek célja az önbizalom erősítése, a problémás helyzetek felismerése, olyan önvédelmi technikák elsajátítása, amelyek azonnal hasznosíthatóak éles helyzetekben. Az idősek számára délelőttönként tartanak tornát, erre is várják a jelentkezőket.

Az edzések hétköznap délutánonként zajlanak a klub székhelyén – a Dr. Office iroda emeletén – az edzők pedig rugalmasan, kérésre alakítják ki a programot.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.