Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Új edzőterem nyílt

Új edzőterem nyílt Sport

Megnyitotta új edzőtermét Sepsiszentgyörgyön az Art of The Samurai Sportklub, ahol számos sportolási lehetőség adódik azok számára, akik edzőterembe járnának. Szőke Attila sensei, a klub vezetője elmondta: a teremben lehet bringázni, súlyzózni, kondizni, de akár szaladni is.

 

A legtöbben azért járnak terembe, hogy egészségesebbek legyenek, javítsanak a közérzetükön. A konditeremben lehetőség van csoportosan mozogni, de egyéni edzéstervet is összeállítanak, így a multifunkcionális gépeket is használni lehet – magyarázta az edző.

Hirdetés
Hirdetés

A terem bővítése mellett megmaradnak a korábbi dzsiudzsicuedzések, ezekre gyerekek és felnőttek egyaránt jelentkezhetnek. Emellett, önvédelmi kurzust is indítottak nők számára, ennek célja az önbizalom erősítése, a problémás helyzetek felismerése, olyan önvédelmi technikák elsajátítása, amelyek azonnal hasznosíthatóak éles helyzetekben. Az idősek számára délelőttönként tartanak tornát, erre is várják a jelentkezőket.

Az edzések hétköznap délutánonként zajlanak a klub székhelyén – a Dr. Office iroda emeletén – az edzők pedig rugalmasan, kérésre alakítják ki a programot.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük