Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Bárkiből lehet nindzsa

Bárkiből lehet nindzsa Sport

Szombaton a kézdivásárhelyi Tanulók Klubjának nindzsacsapata a nagyszebeni Ozaki Ninja Challengen méretkezett meg sikeresen, Kis Ilka tanítványai több dobogós helyezést is szereztek.

Több tucat gyerek látogatja a Tanulók Klubja erőnléti-ügyességi edzéseit, ahol igazi példaképtől, a magyar és a román Ninja Warrior versenyeken bizonyított Kis Ilkától leshetik el a nindzsafortélyokat. Ő alapította a Szekler Ninja Clubot, és május elején országos szintű nindzsaversenyt szervezett.

Hirdetés
Hirdetés

A 6 éven felülieknek szóló csoportos foglalkozás által a gyerekek nemcsak felesleges energiáikat vezetik le a különféle akadályok teljesítésével, hanem játszi módon fejlesztik a koordinációs, koncentrációs képességeiket, ügyesebbek, erősebbek lesznek. Ezt bizonyítják a hétvégi versenyen elért eredmények is. Barbócz Mátyás (13–14 éves korcsoport) első, Páll Anita (11–12 év) és Szőke Tamás (13–14 év) második, Bende Eszter (13–14 év) harmadik, Gáspár Tóbiás (13–14 év) és Kerekes Roland (felnőtt kategória) negyedik, míg Bartalis Henrietta (felnőtt) kilencedik helyen végzett. Köszönik a szülőknek a támogatást.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük