Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Emberhátrányban szerezte meg idegenben a három pontot a KSE

Emberhátrányban szerezte meg idegenben a három pontot a KSE Sport

Szombaton a Kézdivásárhelyi SE labdarúgócsapata a Viitorul Curița otthonában aratott értékes győzelmet a III. Liga ötödik csoportja alsóházának 5. fordulójában.

Az első félidőben nem bírt egymással a két csapat, így gól nélküli döntetlennel vonultak pihenőre a felek.

A második játékrészben a házigazdák találtak be elsőként a kézdivásárhelyiek hálójába, ám az Eugen Moldovan által edzett kék-fehérek nem akartak pontok nélkül hazatérni. Támadásba lendültek és a 60. percben Turcu góljával egyenlítettek (1–1).

A 65. percben Ketesdit a házigazdák hálóőre utolsó emberként gáncsolta, ám a vendégek szerint megérdemelt tizenegyesrúgás és a kapus kiállítása helyett a KSE csatárát állították ki szimulálásért, illetve tiltakozásért. A tíz emberrel maradt kézdiek ekkor sem vonultak vissza, és támadásaikat újabb gól koronázta: a 85. percben Agafiței szabadrúgásból megszerezte a győztes gólt.

A győzelemmel az alsóház második helyére került KSE a következő fordulóban ahhoz a Tatrangi Ciucașhoz látogat, amely 5–4-re győzte le a Székelyudvarhelyi FC csapatát, miután az alsóház tabelláját vezető hargitaiak az 51. percben 4–1 arányban vezettek.

Labdarúgó III. Liga, 5. csoport, alsóház

Viitorul Curița – Kézdivásárhelyi SE 1–2 (0–0)

A KSE góllövői: Turcu (60. perc), Agafiței (85)

Viitorul Curița: Martin – Moescu, Sincu, Ginemici, Toader, Neculai, Chelariu, Ababei, Mihalciuc, Bortos, Nechita. Cserék: Ciubotariu, Ureche, Girmeata, Maxim, Ianau, Marcu, Ardeleanu, Miron, Romanescu. Edző: Vlad Marian

KSE: Albert – Bînță, Sütő, Cîrstean, Albu, Agafiței, Dobos, Gajdó, Botorok, Turcu, Gergely. Cserék: Bunduc, Veres, Keresztély, Demeter, Fülöp, Zöld, Perényi, Fábián, Ketesdi. Edző: Eugen Moldovan.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2024. április 29., 19:48
    ÉRTÉKELÉS: 0

    Ej ej ej most muklesz anak melyek kerte a hazai jatekost es torodik a fotbal csapat elszamollasaval,lasuk lasuk csak a edzoi tapasztalat gyoz gratula Moldovan es hajra KSE.!!!!!