Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A legkiválóbb sportolókat díjazták

A legkiválóbb sportolókat díjazták Sport

Gálaesten díjazták a kiemelkedő eredményt elért sportolókat és edzőiket csütörtökön, a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Központban. A KSE-sportnapok részeként megtartott eseményen több mint kétszázan részesültek elismerésben.

Hirdetés
Hirdetés

Zsúfolásig telt sportolókkal, edzőkkel, szülőkkel és meghívottakkal a Vigadó Művelődési Központ nagyterme a csütörtökön este megtartott Sportgálán. Az eseményen a 2022–2023-as évben elért kimagasló sportolói tevékenységeket és sportolókat díjazták a szakosztályok és az egyesületek által összeállított listák alapján, így összesen 189 sportoló és 21 edző vagy segédedző tevékenységét ismerték el.

„Szívből köszönjük mindannyiunknak a befektetett munkát, és azt, hogy sporteredményeikkel viszik Kézdivásárhely jó hírnevét szerte a világon” – mondta Bartos-Ménessy Kinga Kitty, az est házigazdája.

A gálát a Kézdivásárhelyi Sportegyesület (KSE) táncszakosztályát képviselő gyerekek tánca nyitotta meg, majd sorra a színpadra szólították a tizenkét sportszakosztály legjobbjait, akiknek Bokor Tibor polgármester, Szilveszter Szabolcs alpolgármester, Molnár Cornel KSE-elnök és Kocsis Zoltán, a helyi sportiroda vezetője adta át az oklevelet és a díjat.

Elismerésben részesültek a KSE labdarúgó-, rádióamatőr-, teke-, kosárlabda-, jégkorong-, műkorcsolya-, karate- és kerékpár szakosztályának képviselői, a Nagy Mózes Sportklub asztaliteniszezői és labdarúgói, a Sporting Budo Karate Klub sportolói, valamint a Kendu Egyesület részéről Oláh Attila parakerékpáros. A díjazottak között voltak megyei, országos és nemzetközi szinten kitűnő eredményeket elért, csapatban és egyéniben versenyző sportolók, valamint válogatott játékosok egyaránt. Többen közülük a gálaest ideje alatt is különböző versenyeken vettek részt, ezért nem tudtak személyesen jelen lenni az eseményen.

A díjátadót állófogadás követte a Vigadó emeleti dísztermében.

A díjazottak listája az önkormányzat honlapján, a szakosztályokról forgatott videók az intézmény YouTube-csatornáján érhető el. 

Fotó: Farkas Áron

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük