Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A kihagyott helyzetek megbosszulták magukat, Tatrangon hagyta a pontokat a KSE

A kihagyott helyzetek megbosszulták magukat, Tatrangon hagyta a pontokat a KSE Sport

Pénteken, a III. Liga alsóházi rájátszásának hatodik fordulójában a Kézdivásárhelyi SE a Tatrangi Ciucaș pályáján szenvedett egygólos vereséget.

A házigazdák már a 6. percben tizenegyeshez jutottak, melyet Sileanu értékesített, így mondhatni a mérkőzés 0–1-ről indult a kézdivásárhelyi kék-fehérek számára. Ám Eugen Moldovan legényei megrázták magukat és a 14. percben Agafiței bevette Cacuca hálóját (1–1).

A folytatásban is a kézdiek uralták a mezőnyt és több alkalommal is óriási góllehetőséghez jutottak, azonban ezeket Turcu, Perényi és Gergely rendre kihagyta.

A második játékrészt is jól kezdték a céhes városiak, a tatrangi hálóőr két ízben is óriásit mentett. A 60. percben Dobos 11 méterről nem tudta legyőzni Caucát, innentől pedig fordult a kocka, a KSE játéka kapkodóvá vált. A hazaiak egyre merészebben támadtak és a 75. percben egy szögletrúgást követően Forsner fejesgóljával megszerezték a vezetést (2–1). Ezzel nem ért véget a kézdiek rémálma, a 82. percben Popescu egy 16 méterről eleresztett lövéssel ismét bevette Albert hálóját (3–1).

A KSE ismét támadásba lendült, de már csak a szépítésre futotta, Sütő a hosszabbítás utolsó percében beállította a végeredményt: 3–2.

A következő, hétközi fordulóban a KSE hazai pályán a Brassói SR otthonában kétgólos vereséget szenvedett Székelyudvarhelyi FC csapatát fogadja.

III. Liga, 5. csoport, alsóház, 3. forduló

Tatrangi Ciucaș – KSE 3–2 (1–1)

Góllövők: Sileanu (6. perc, 11-esből), Forsner (75), Popescu (82), illetve Agafiței (14. perc), Sütő (90+5).

Tatrangi Ciucaș: Cauca – Ciuca, Forsner, Lupu, Komaromi, Sileanu, Popescu, Badea, Coltofeanu, Racz B., Racz S. Cserék: Szanto, Iordache, Rauta, Plumb, Opra, Voicu, Elek. Edző: Nicolae Liviu.

KSE: Albert – Bânță, Sütő, Cîrstian, Albu, Agafiței, Dobos, Gajdó, Gergely, Turcu, Perényi. Cserék: Bunduc, Botorok, Fábián, Zöld, Fülöp, Demeter, Keresztély, Veres, Bandi. Edző: Eugen Moldovan.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás