Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Egygólos vereséget szenvedett a KSE a sereghajtó otthonában

Egygólos vereséget szenvedett a KSE a sereghajtó otthonában Kovászna megye

Szombaton, a labdarúgó III. Liga 5. csoportjában a Kézdivásárhelyi SE egygólos vereséget szenvedett a Brassói SR otthonában az alsóházi rájátszás 8. fordulójában.

Az Eugen Moldovan edzette kék-fehérek talán picit „hátradőltek”, miután biztossá vált, hogy már nem fenyegeti kiesés a csapatot, és ez a játékon is megmutatkozott. Bár akadtak helyzeteik, Turcu kétszer is egyedül maradt a kapussal szemben, ezúttal nem jött össze a gólszerzés.

Ezzel szemben egy elkerülhető gólt kaptak a sereghajtótól a 20. percben: Cîrstean szándékosan elrúgott az alapvonal felé guruló labda fölött, hogy az kapúkirúgásba menjen, ám a házigazdák csatára nem dőlt be a lövőcselnek, az alapvonalról beadta a labdát, és csapattársa jól érkezett, megszerezve a mérkőzés egyetlen találatát.

A KSE a következő fordulóban a Sepsi OSK farmcsapatához látogat a háromszéki derbin.

Labdarúgó 3. Liga, alsóházi rájátszás, 8. forduló: Brassói SR – Kézdivásárhelyi SE 1–0 (1–0)

Brassói SR: Băilă – Crețu, Renta, Popa, Dedu, Rachisan, Iordache, Sulică, Carlo, Gomboș, Burcea. Cserék: Maxim, Tudoran, Dima, Sterian, Pătrașcu, Mario. Edző: Ioan Naghi.

KSE: Albert – Bînță, Sütő, Cîrstian, Zöld, Agafiței, Dobos, Gajdó, Perényi, Turcu, Ketesdi. Cserék: Bunduc, Albu, Botorok, Gergely, Fülöp, Demeter, Keresztély, Veres, Fábián. Edző: Eugen Moldovan.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás