Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Versek és dalok a nőről

Versek és dalok a nőről Vigadó

Pénteken, augusztus 30-án 19 órától a Vigadó Művelődési Ház nagytermében a Voces Női Kar és Kolcsár József színművész közös produkcióját, A NŐ című előadást tekintheti meg díjmentesen a nagyérdemű.

Hirdetés
Hirdetés

A NŐ, az örök csoda, amely mindannyiunk életét végigkíséri, legyen az anya, lány vagy nagymama, feleség vagy barátnő, bizonyos élethelyzetek megélése a dalokon és verseken átutazva a `30-as évektől napjainkig. Az előadás lényegét a Cserkész Emese által összeállított repertoár szövege és a Kolcsár József színművész által választott nőről szóló versek határozzák meg, a teremben ülő néző érzése, hogy ő a főszereplő, hiszen mindenki magára ismerhet ezekben az elhangzó dalokban vagy versekben. Elhangzik csalódás és szerelem, öröm és bánat, szving és blues, pesti lány és fekete rúzs, mindez a Voces Női Kar előadásában, Kolcsár József színművész és 4 hangszeres közreműködésével.

 

Előadók: Kolcsár József, Berde Imola, Fazakas Tünde, Geréb Emőke, Kolcsár Linda, Nagy Rebeka, Pilbáth Zsuzsa, Welbanks-Székely Edit.

Zenészek: Várhelyi Attila (zongora), Ticușan János (gitár), Tóth-Györbiró Apor (basszusgitár), Cserkész Adalbert Jimmy m.v. (dobok).

Művészeti irányító: Cserkész Emese

Rendező: Kolcsár József

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük