Hirdetés
Hirdetés

Nográdi György és Király Tamás Kézdivásárhelyre is ellátogat

Nográdi György és Király Tamás Kézdivásárhelyre is ellátogat Vigadó

A Vigadó Művelődési Ház szervezésében május 10-én, szerdán 18 órától  Nógrádi Györggyel és Király Tamással találkozhatnak az érdeklődők a Vigadó Művelődési Ház nagytermében. A közönségtalálkozó előtt, 17 órától, dedikáltatásra is lehetőség nyílik.

 

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő és Király Tamás, az Ultrahang nevű sikeres YouTube-csatorna alapító-műsorvezetője első alkalommal lépnek fel Kézdivásárhelyen, közönségtalálkozó keretében.
Nógrádi György szinte megkerülhetetlen, amikor valamely világpolitikára is kihatással lévő esemény elemzéséről van szó, teszi mindezt a rá jellemző dinamikus, a legfontosabb részleteket pontokba szedő retorikájával. Így még egy olyan sokösszetevős konfliktus kapcsán, mint amilyen az orosz-ukrán háború is, felmerülnek új megközelítések.
Feltárulnak olyan kapcsolódások, nyilatkozatok, amelyek egyébként elvesznének a hírek sűrűjében, mégis ezeknek az összefüggésükben való vizsgálata választ adhat több homályos kérdésre is.
Az előadást követően saját kérdéseiket is feltehetik az érdeklődők.

Belépés regisztráció alapján.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2023. május 12., 14:47
  ÉRTÉKELÉS: 3

  Inkább jönnének a nyálas atv-sek ,ugye?A kopasz gengszter,a habzó szájú Dávid F.aki azt mondá lehet emelni az árakat egyes termékeknél …az ABC temékek ahogy ő megmondta ,mert úgy is megveszik .2
  belőlük a függök árucikke ,az A meg a C
  A B minden áruba beépül a testvérével …Dízelolaj a neve.

 • User
  Dátum: 2023. május 24., 13:53
  ÉRTÉKELÉS: 0

  Ez a ket uriember megerdemli az odafigyelest ,kulonosen Nogradi ur aki rendkivul tajekozo politikailag,nem kulomben Georg Spotle es az izraeli tudosito aki elso szamu tudosito es targyilagos.Le a kalapal elottuk.