Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 11:00 Bébi úr: Családi ügy (amerikai animációs film, magyarul beszélő), 11:15 Addams család 2. (amerikai–angol–kanadai animációs film, románul beszélő), 15:45 Vad Románia (román dokumentumfilm), 16:30 Hibás Ron (amerikai–angol animációs film, magyarul beszélő), 18:00 Nincs idő meghalni – 007 (amerikai akció–thriller), 18:45 Venom 2. – Vérontó (amerikai akció-horror magyarul beszélő).

 

KÖNYVTÁRLÁTOGATÁS

Az október 25-től érvényes országos járványügyi szabályozások értelmében a sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtárba 12 év feletti olvasók a védettséget (oltottság, betegségen való átesés nem több mint 180 napja, negatív teszteredmény) igazoló tanúsítvánnyal léphetnek be. Védettségi igazolás hiányában az olvasók telefonos vagy e-mailes egyeztetés alapján vehetik igénybe a könyvtár szolgáltatásait (kölcsönzés, visszavétel). Az előkészített olvasnivalókat és/vagy a visszahozott könyveket a könyvtár munkatársai előzetesen rögzített időpontban, a székhely hátsó bejárata előtti téren adják-veszik át. A telefonos igényléseket kedden 9 és 19, szerdától péntekig pedig 9 és 17 óra között fogadják. Elérhetőségek: 0267.312.133, kolcsonzo@kmkt.ro. Katalógus: online.kmkt.ro

 

ZENE

Október 29-én, pénteken kezdődik Sepsiszentgyörgyön az idei hangversenyévad, az első koncertet a Brassói Szimfonikus Zenekar adja. A hangversenyek helyszíne idén a Tamási Áron Színház nagyterme és a Krisztus király katolikus templom. Egy jegy ára 30 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak 15 lej. A rendezvény az érvényben lévő egészségügyi előírásoknak megfelelően zajlik, a helyek száma korlátozott. A belépéshez kötelező az oltási igazolás, 72 óránál nem régebbi RT-PCR-teszt, 48 óránál nem régebbi hitelesített antigéngyorsteszt vagy védettséget igazoló irat felmutatása.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük