Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Varázslatos természet a park sétányán

Varázslatos természet a park sétányán Kultúra

Április 24-én, szerdán 18 órakor a Vadon Egyesület a sepsiszentgyörgyi Erzsébet park felső sétányára várja a természetfotók iránt érdeklődőket. Akkor nyitják meg a Transnatura Természetfotó Klub Varázslatos természet című kiállítását.

Hirdetés
Hirdetés

A tárlat tizenöt klubtag természetfotóit bocsátja közszemlére, amelyek nemcsak a vadak izgalmas világába engednek betekintést, hanem a bennünket körülölelő tájat is sajátos, de ugyanakkor elbűvölően ábrázolják. Az alkotók célja inspirálni és egyben elgondolkodtatni a nézőket a körülöttünk lévő természeti értékekről és csodákról.

A kiállítást Munzlinger Attila gyergyószárhegyi asztrofotós nyitja meg, az esemény házigazdája Demeter János, a Vadon Egyesület elnöke. A mostani kiállítók – Babos Attila, Barabás Imola, Csákány László, Demeter János, Dóczé Kristóf Márk, Huszár Szilamér, Magdó István, Mihály Aba Márk, Moldován Mihály, Péter Levente, Sólyom Ernő, Szmolka Péter, Sztojka Csaba, Tóth Piró és Udvardi Jenő – legutóbb január 30-án, a Zágrábi Fotóklub Galériájában nyújtottak ízelítőt munkásságukból Életképek című tárlatukkal.

Fotó: Vadon Egyesület

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük