Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Adventi gyertyagyújtás Kovásznán

Idén az adventi gyertyagyújtásra Kovásznán csak online formában kerülhet sor a szigorú szabályozások következtében. Reméljük, hogy a rendezvénysorozat ennek ellenére sok kovásznait megmozgat majd, hiszen a város adventi koszorújának a gyertyái eddig minden évben nagyszámú közönséget vonzottak, igazi közösségi élmény volt minden héten eggyel több gyertya fényénél lélekben együtt készülődni Karácsony szent ünnepére.

Hirdetés
Hirdetés

Advent első vasárnapján este 6 órától gyúl fel az első gyertya a koszorún, s bár a szabadtéri rendezvény elmarad, élőben közvetítjük a facebook segítségével a Kovászna-Belvárosi Refomátus templomban ugyanekkor zajló adventi ifjúsági istentiszteletet.

A rendezvény élőben megtekinthető a Kovászna-Belvárosi Református Egyházközség facebook-oldalán, a https://www.facebook.com/Kov%C3%A1szna-Belv%C3%A1ros-Reform%C3%A1tus-Egyh%C3%A1zk%C3%B6zs%C3%A9g-135738980164919/ címen valamint a mi facebook-oldalainkon, a https://www.facebook.com/coccovasna.muvhaz/ és a https://www.facebook.com/CocCovasna/ címek valamelyikén.

A rendezvénysorozat pontos részleteivel hamarosan jelentkezünk, advent második vasárnapján várhatóan a Szent István király római katolikus templomból jelentkezünk, advent harmadik vasárnapján pedig a Kovászna-Vajnafalvi református egyházközség gyülekezeti terméből. Szeretettel várunk mindenkit hogy lélekben együtt lehessünk, együtt készülhessünk az ünnepre.

Tisztelettel,

A Kovászna Városi Művelődési Ház munkaközössége.

(közlemény)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük