Hirdetés
Hirdetés

Új helyszínen nyitja meg kapuit az Albert Optimun Medicals

December 1-től új helyszínen nyitja meg kapuit Sepsiszentgyörgyön az Albert Optimun Medicals rendelőintézet.

Hirdetés
Hirdetés

A család nevével fémjelzett létesítmény Európai Uniós alapok felhasználásával jött létre és olyan orvosi centrumot jelent mely több szakterületet ölel magába. Fontosnak találjuk, hogy eljusson Kovászna megye is arra a szintre, hogy az itt élők ne kelljen egy egész napot elfecséreljenek, hogy környező nagyvárosokban megfelelő minőségű orvosi szolgáltatásokhoz jussanak. Ezen felül fontos, hogy amikor az emberek betegségük révén a legkiszolgáltatottabbak, anyanyelvükön legyenek ellátva, hiszen a kommunikáció a diagnosztizálás egyik alapeszköze. A család három generáció által összegyűjtött szakmai tapasztalata az új klinikán olyan helyszínre lelt, ahol a tudás megfelelően szolgálja a háromszéki embereket.

Az Albert család szakorvosai az 1950-es évektől kezdődően a térséget szolgálták Dr. Albert Zsigmond, belgyógyász és Dr. Albert Éva, fül-orr-gégész személyében. Az első generációt újabb szakember nemzedék követték Dr. Albert István, kardiológus és Dr. Albert-Nagy Éva, fül-orr-gégész, valamint házasság folytán Dr. Albert Ildikó, szemész és Dr. Albert Éva, fogorvos. Az orvosok harmadik sora még a palettát is színesítette mert Dr. Albert András szemész felesége Dr. Albert Kinga egy dinamikusan fejlődő új ágat az allergológiát választotta ezzel elsőként praktizálva Kovászna megyében, mint szakképzett allergológus és klinikai immunológus. Az előző felsorolás 80 év Sepsiszentgyörgyi orvoslását öleli fel melyben a családban halmozódik az orvoslás tudománya és a betegekkel való bánás szeretete. 

Az Albert Optimum Medicals eddig is sokrétű szolgáltatást nyújtott és élen járt az újításokban. Az allergológiai szakma megyén belüli meghonosítása mellett Dr. Albert Kinga, cikkei által, nemcsak a már meglévő betegeket gyógyítja, hanem nagy hangsúlyt fektet a prevencióra is. A Nicolae Bălcescu utcában épített korszerű épület egy steril szemészeti műtővel is fel van szerelve, ahol Dr. Albert András szemész főorvos, a megyében elsőként, a magán szolgáltatók csendjében, felszereltségével és szakértelmével szemsebészeti beavatkozásokat fog végezni, szemlencse beültetéstől szemhéjplasztikai műtétekig. Az ő szolgáltatása is mostantól kezdődően csak a magánklinikán lesz elérhető.

Az új létesítményben 5 szakterületen kaphatnak segítséget a paciensek: szemészet, allergológia, kardiológia, érsebészet és gyermeksebészet. Ezek mellett a laborvizsgálatok megkönnyítéséhez vérvételi pont, továbbá optika is áll az érdeklődők rendelkezésére. Természetesen megtartjuk és bővítjük szerződésünket az egészségügyi biztosítóval, hogy a finanszírozott keretösszegig lehetőség szerint ingyen lássuk el betegeinket.

Albert Optimun Medicals ötvözi a generációk által halmozott tudást az ifjú generáció lendületével.

November 30.-án szeretettel várjuk a megnyitó alkalmával tartott online térben tartott bemutatónkra a klinika közösségi oldalán: https://www.facebook.com/OptimunMedicals/

(közlemény)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. december 1., 22:22
    ÉRTÉKELÉS: 2

    Jóleső érzés olvasni az Albert család által létrehozott létesitmény születését. Mi, az időskoruak, tisztelettel és szeretettel emlékezünk Dr. Albert Zsigmondra, feleségére Dr. Albert Évára, akik sok-sok betegen segitettek, s megalapozták a gyógyitás bőlcsőjét. Igy sikerülhetett az utódaiknak ez a nagyszerü létesitmény kivitelezése. Isten áldása legyen rajta ! Veres László most Székesfehérvárról.