Felhívás!

Veterán autók szerelmeseit várják

Veterán autók szerelmeseit várják Kovászna megye

Vasárnap a veterán autók rajongóit várják Sepsiszentgyörgy főterére, ahol az idei Őszi Retróparádéra kerül sor. A rendezvényen, amely az elmúlt évek során egyre nagyobb népszerűségnek örvendett, az érdeklődők szebbnél szebb, szemet gyönyörködtető négy, illetve kétkerekű járgányokat tekinthetnek meg.

Az idei Őszi Retróparádéra vasárnap kerül sor, délelőtt 10 órai kezdettel állítják ki Sepsiszentgyörgy főterén a veterán autókat, motorbicikliket az eseményre érkező járműtulajdonosok. Az érdeklődők a kiállítást délután 1 óráig tekinthetik meg, ugyanis akkor Sepsiszentgyörgy utcáin vonulnak majd fel, parádéznak a veterán járművek.

A megyeszékhelyi felvonulás egészen negyed háromig tart, ekkor veszik az irányt Bodok felé a kiállítók, ahol ugyancsak a település utcáin vonulnak végig, illetve ugyanitt díszebéd elfogyasztására, baráti beszélgetésekre, koncerthallgatásra is sor kerül. Perpits Thomas szervező korábban lapunknak kifejtette, évről évre egyre több kiállító teszi tiszteletét a rendezvényen, az ideihez is nagy reményeket fűznek.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.