Felhívás!

Röviden

Autó és robogó ütközött

A rendőröket hétfő délután 4 óra körül értesítették a 112-es segélyhívó számon, hogy a 11-es országúton, Kökös területén közúti baleset történt. Az első értesülések alapján egy személygépkocsi és egy robogó ütközött. A Kökösből Brassó felé vezető sávon leállt a forgalom. (fá) 

Baleset Ojtozban

Hétfő 14 óra körül értesítették a rendőröket a 112-es segélyhívó számon, hogy a 11-es országút 84-es kilométerénél, az Ojtozi-szorosban közúti baleset történt. A Kovászna megyei rendőr-főkapitányság közlése szerint egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze, a teherautó az oldalára borult. Az Onești- Brassó felé vezető sávon leállt a forgalom. Mivel az úttestre olaj folyt, egy ideig teljes szélességében le kellett zárni az utat. (fá) 

Új-régi elnök

Újraválasztották az USR–PLUS Kovászna megyei szervezetének élére Dulányi-Balogh Szilárdot, így további négy évig ő vezeti a szervezetet. Mint mondta, a cél továbbra sem változott: megpróbálják az elvárásoknak megfelelően ellátni a választott és kinevezett pozíciókat, amelyeket szervezetük nyert; és azon dolgoznak, hogy meghaladják a szervezet által a helyi és parlamenti választásokon elért eredményeket.

Ugyanakkor az új-régi elnök nyilvánosan üzen azoknak, akik szerinte ebben az évben a szervezet belső életébe avatkozva megpróbálták megváltoztatni annak menetét, éspedig, inkább a megyei választók meggyőzésére irányuló erőfeszítéseikre összpontosítsanak, egy fiatal megyei szervezetet lerombolása helyett. 

Felújították az orgonát

Felújították a Szent Mihály-hegyi templom orgonáját, amely teljesen újraszületett a székelyudvarhelyi Pap Zoltán orgonaépítő műhelyében. A restaurálást Magyarország kormánya támogatta. Szombaton Hölgyes Pál Zsolt plébános és az egyházközség néhány tagja már megcsodálta az orgonát, mely ezen a héten haza is tér helyére.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2021. június 24., 12:31
    ÉRTÉKELÉS: 0

    Kezdin aszfaltozasi munka miatt szunetelt ket nap is a villanyrendor a torjai ut es az Ady utca talalkozasanal!Es lass csodat:nem lehetett latni 10-20-30 autot allni perceken keresztul pedig jo darabig FELSAVON kozlekedtunk.Tevedni emberi dolog!Mi a fontosabb ,a gordulekeny haladas vagy az hogy 200-300 metert 10 perc alatt teszel meg mert piros a lampa,es allsz es szennyezedd a levegot,csak mert valaki[k] rossz dontest hoztak.