Felhívás!

Pedagógusokat méltattak

Pedagógusokat méltattak Kovászna megye

Pénteken a kézdivásárhelyi Hotel Átriumban, az Együtt Székelyföldért mozgalom szervezésében Nem adom fel! címmel rendezvényt tartottak a pedagógusok munkájának méltatására.

A szervezők részéről Raff Róbert református lelkipásztor elmondta, az Együtt Székelyföldért politikamentes mozgalmat több felekezetből való keresztény, laikus emberek hozták létre azzal a céllal, hogy olyan rendezvényeket szervezzenek, amelyek a keresztény értékeket képviselik a társadalomban. „A mai eseményre a környékbeli pedagógusokat hívtuk meg, hogy bátorítást kapjanak a helyi közösség részéről.”

Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, a rendezvény meghívottja üzenetében hangsúlyozta, szerinte érdemes a gyerekekkel foglalkozni. „Meggyőződésem, hogy az idei tavaszi bárányok épp olyan életrevalóak, mint Jézus Krisztus vagy Szent István korában voltak. Nem hiszem, hogy ma a Jóisten valami fáradtabb anyagból gyúrná az ő gyermekeit. Bennük is ott van az erő, a lendület, a kíváncsiság. Merjünk feléjük fordulni és a legjobbat adni nekik magunkból!”, mondta. Az esemény szeretetvendégséggel és a magyarországi, többnyire fogyatékos személyekből álló Nem adom fel nevű együttes produkciójával zárult. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.