Hirdetés
Hirdetés

Lépésről lépésre nőni

Továbbra is egy „eredeti háromszéki” fesztivált akarnak, ami különbözik a tucatnyi hasonló megnyilvánulástól, amely pozitívan befolyásolja a megye turizmusát, és amely visszatérő vendégeket „termel” – mondta el tegnapi sajtóértekezletén Dani Santa, a diMANSIONS fesztivál második kiadásának beharangozó sajtóértekezletén.

A június 19–21. között az oltszemi Mikó-kastélyban sorra kerülő rendezvény szervezésében tekintettel vannak a mintegy kilencszáz kitöltött kérdőívben megfogalmazottakra, amelyeket a tavalyi, több mint tizenötezer nézőtől gyűjtöttek be.

– Az derül ki, hogy a résztvevők körülbelül fele a megyén kívülről, elsősorban Hargita és Brassó, illetve moldvai megyékből érkezett, akiknek van összehasonlítási alapjuk, és akik zömmel elégedettek voltak mind a szervezéssel, mind pedig a zenei felhozatallal – mondta el a fesztivál főszervezője.

A társszervező megyei tanács nevében Grüman Róbert alelnök kifejtette: támogatják az eseményt, mert „jót tesz” a turizmusnak, és azt is „le lehet tesztelni”, hogy miként vonható be a Mikó-kastély a turisztikai körforgásba, ami a megyei tanács célja is.

Hirdetés
Hirdetés

Az ugyancsak társszervező Sepsi Rádió igazgatója, Grubisics Levente elmondta: kiküszöbölik azt a tavalyi hiányosságot, hogy az esti órákig „nem történik semmi”, és azt szeretnék, hogy aki kimegy Oltszemre, annak „egész nap legyen, amit csinálnia”. Hozzátette: újításként be szeretnék vonzani azokat, akik a 90-es években klubokba jártak, ezért lesz egy „fesztivál a fesztiválban” (stage hosting), ahol világhíres DJ-k (DJ Sach!, DJ Quicksilver, Tomcrfat, Brooklyn Bounce) idézik fel az elektronikus zene aranykorát.

Bérleteket 180 lejes bevezető áron máris lehet vásárolni a iabilet.ro honlapon. További részletek: www.dimansions.ro-n.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások