Hirdetés
Hirdetés

Kukázók randalíroznak

Kukázók randalíroznak Kovászna megye

A kijárási tilalom ellenére a Tega Rt. köztisztasági vállalat számláján jelentősen nő a guberálók okozta kár összege. Az illetékesek egyelőre tehetetlenek.

Máthé László, a Tega Rt. köztisztasági vállalat igazgatója elmondta, hogy hétvégén a Szemerja negyedi tömbházaknál – közismert nevén mamutblokkoknál – lévő kukákat rongálták meg, azelőtt pár nappal az Állomás negyedben váltak duhajkodás áldozataivá a hulladéktárolók, de a Múzsák sétányon is aggasztó a rongálások mérete.

Hirdetés
Hirdetés

– Most, a szükségállapotban annyival rosszabb a helyzet, hogy senkit nem tudunk mozgósítani a rongálásokra. Eddig a helyi rendőrséggel iparkodtunk közreműködni, most viszont a megyei rendőrségen kell jelezzük az incidenseket, itt viszont nem veszik figyelembe a panaszainkat, a sok kis kár lassan tetemessé nő. Az egyenruhásoknál próbáltunk rákérdezni, hogy a kukázók mit írnak a kijáráshoz szükséges iratokba, amikor guberálni mennek, de nem reagálták le a kérdéseinket – panaszolta Máthé, aki azt várja, hogy a helyi rendőrség mihamarabb visszakerüljön a polgármesteri hivatal hatáskörébe, hogy segítségükkel csökkentsék a rongálásokat.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások