Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

„Egy kulcsra” indulnak

„Egy kulcsra” indulnak Kovászna megye

Még nem tudni, hogyan alakul a Sepsi Rekreatív Rt. idei idénye. Az alkalmazottak jelenleg kényszerszabadságon vannak, csak éppen az épületek őrzését nem szüneteltették.

Az uszodában felújították a szaunákat, s ha nyithatnak, már csak a medencéket kell feltölteni – mondta lapunknak Bodor Loránd igazgató. Úgy látja, az esetleges megszorításokhoz alkalmazkodni nem jelenthet majd különösebb gondot, hiszen nem lesznek délutáni úszásoktatások a gyermekcsoportoknak, így megoldható, hogy egyszerre kevés ember legyen a medencében.

Hirdetés
Hirdetés

Ami a strandot illeti, ott kell egy jó hónap ahhoz, hogy a fürdőzők fogadására egy általános takarítással, a medencék feltöltésével felkészüljenek. Egyelőre úgy tűnik, augusztusban nyithatnak. Jó látogatottsággal másfél hónapnyi működéssel már nem veszteséges a strand fenntartása, tudtuk meg. A fertőzésnek kicsi az esélye, a klóros vízben nem él meg a vírus – vélekedett Bodor.

Az már szinte bizonyos, hogy 15-e után megnyitják a stadionban a futópályát, talán hamarosan az Arénánál az új teniszpályákat is, és három napon belül a sugási wellness-központot is a vendégek fogadására alkalmassá tudják tenni.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük