Hirdetés
Hirdetés

Kicsit kisebb a hiány

Kicsit kisebb a hiány Kovászna megye

Szerdán este a Diakónia Alapítvány Gyermek- és családsegítő ágazata kicsit felszusszanhatott, mert egy lépéssel közelebb került vállalt céljához: a Karácsonyi Angyalfakanál nyereményjáték bevétele 15 kisgyermeknek biztosítja, hogy egy egész tanéven át meleg ebédet kapjon iskola után.

Mint azt Torma Vera igazgatónő elmondta, közel 250 személytől 12.200 lej gyűlt be az egykori „A fakanál körbejár” nevű adománygyűjtő kampány online megszervezett idei kiadásán, ami 15 rászoruló gyermeknek nemcsak egy kiadós étkezést jelent, hanem támogatást a házi feladat megoldásához. Az alapítvány nemcsak készpénzt, azaz 50 lejt (egy tombolajegy árát) vagy annak többszörösét könyvelhette el adományként, egy személy felvállalta egy kisgyermek egész havi ellátásának, tanításának költségét.

Azok a nagylelkű támogatók is hozzájárultak a nyereményjáték sikeréhez, akik szívből jövő tombola-felajánlásokkal serkentették az adakozó kedvet, így a Zabola Estate 1700 lej értékű vouchere képezte a fődíjat, amely mellett még 34 további nyereménynek került szerdán gazdája. A tanév végéig biztosított meleg ebéd összköltségéhez azonban még hiányzik a begyűlt összeg kilencszerese, adományokat tehát továbbra is fogad a Diakónia. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük