Hirdetés
Hirdetés

Hármat egy csapásra

Hármat egy csapásra Kovászna megye

Év vége előtt felgyorsult tempóban zajlott az ügyintézés az önkormányzatoknál, így decemberben négy rendkívüli tanácsülést is összehívtak a virtuális térben a szükséges tanácshatározatok elfogadtatása végett. 14-én is online tanácsülésen hagyták jóvá a tanácsosok a három új teniszpálya építésére vonatkozó megvalósíthatósági tanulmányt.

Hirdetés
Hirdetés

A városi stadion mögötti területre tervezett teniszpályákat a város hosszú távú stratégiájának szellemében tervezik megépíteni, ugyanakkor ilyenformán igyekeznek megteremteni a teljesítménysport feltételeit is. Szeretnék a növekvő lakosság sportolási igényeit kielégíteni, ugyanakkor az egészséges életmódra átállást, annak követését is ösztönzik.

A szabad levegőn űzött sportok kiválóan csökkentik a stresszt, a tenisznek pedig egyre több a kedvelője – áll a tanácshatározat indoklásában. A teniszpályák közül kettő gumiborítású lenne, egy pedig műfüves borítást kapna, a tanulmány szerint konténerekben kialakított öltözők, mosdó, zuhanyozó és parkoló is tartozik a létesítményhez. A befektetés összértéke 2,1 millió lej. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük