Hirdetés
Hirdetés

Tervezd meg, és készítsd el a saját szoknyádat!

Tervezd meg, és készítsd el a saját szoknyádat! Életmód

A KreaKids Stúdió kreativitásfejlesztő magániskola újabb kézművesnapot szervez a szabás-varrással kacérkodó felnőtteknek Kézdivásárhelyen.

 

Tavaly decemberben szerveztek első alkalommal hasonló kézművesnapot a felnőtteknek, és az érdeklődés nagyban felülmúlta a szervezők várakozását.

„Eldöntöttük, hogy havonta arra szánunk egy szombatot, hogy a felnőttekkel kreázzunk, ezzel is arra sarkallva őket, szánjanak magukra időt, és alkossanak” – fogalmazott Babos-Máthé Réka, a magániskola egyik alapítója.

„Jó érzés látni a felnőttekben is azt a felszabadultságot, amit a gyerekeknél mindig megtapasztalunk. Legtöbben szinte mentegetőzve érkeznek, hogy ők nem olyan kreatívok, nem tudnak szabni-varrni… Aztán rövid idő belül kiderül számukra is, hogy mi itt, a Kreában teljesem máshonnan közelítjük meg a dolgot, nincsenek elvárások, és végül mindig fantasztikus munkák születne” – osztotta meg tapasztalatait Babos-Máthé.

A következő műhelymunka, vagy divatos szóval élve, workshop január 21-én, szombaton 10 órakor kezdődik és 19 óráig tart, 13 és 14 óra között egyórás ebédszünetet tartanak. A tevékenység ára 250 lej, jelentkezni még ma, január 19-én lehet a 0753.133.387-es telefonszámon lehet Babos-Máthé Rékánál.

A szervezők ezúttal is mesés napra készülnek, és ha már mese, bizonyára mindenki ismeri Gombóc Artúr csoki iránti rajongását. Az imádnivaló, kék színű kövér madár szereti a kerek csokoládét, a szögletest, a hosszút, a rövidet, a gömbölyűt… és minden olyan csokoládét, amit csak készítenek a világon. A KreaKids Stúdió soron következő tevékenysége ezt a Gombóc Artúr-i hitvallást viszi tovább: Babos-Máthé Réka elmondása szerint készülhet loknis, pörgős szoknya, a ceruzaszoknya, gumiba húzott és a derékpántos, zsebes, sportos és kényelmes, elegáns, patchwork, színes, egyszínű stb. – a lényeg az, hogy mindegyik egyedi lesz, személyre szabott, és mindeniknek meglesz a saját története.

„Szoknyát tervezünk, szabunk és varrunk. Várunk mindenkit, aki már rég szeretne alkotni magának vagy lányainak, barátnőjének, de akkor is, ha soha életében nem is gondolta, hogy képes lesz arra, hogy elkészítsen egy ruhadarabot, amit majd hordani is tud” – mondta biztatólag a szervező.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások