Felhívás!

Felmondott, hogy zabálhasson

Felmondott, hogy zabálhasson Életmód

Felmondott, és abból akar élni az angol lány, hogy zabálhasson. Eddig 1000 fontot invesztált ételbe.

Charna ugyanis az Egyesült Királyság első mukbang sztárja. Na de mi is az a mukbang? A mukbang tulajdonképpen a zabálás közvetítése folyamatos kommentárokkal. A nő azt mondta, hogy bármit és bármennyit megeszik, amit a követői akarnak, legyen szó akár egy négytagú családnak elég kínai vacsoráról vagy éppen két extra nagy pizzáról. Állítása szerint heti kétszer áll bele a zabálásba.

Charnának jelenleg 40 ezer nézője van, és közel 5 ezer követője van a YouTube-on. A legnépszerűbb videóját 48 ezerszer nézték meg, ebben 5 ezer kalóriányi kínai kaját tüntet el a tavaszi tekercstől kezdve a húsgombócokig, mindent az égadta világon. A nő célja, hogy egyszer túllépjen a 10 ezer kalórián. Eddig uszkve 1000 fontot költött a videóira, és eltökélt, hogy szponzorokat szerezzen a zabáláshoz. Annyira komolyan veszi magát, hogy fel is mondott a munkahelyén, hogy csak a marketinggel és a zabálással foglalkozhasson. Na de mit tesz, ha az alakja miatt ócsárolják? Azt mondja, az egyáltalán nem érdekli, már megtanulta, hogyan zárja ki az életéből a gyűlölködőket. 

(nlc.)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. november 6., 18:13
    ÉRTÉKELÉS: 7

    WTF?!
    A liba addig tömi magát amig bírja! Apropó,ha korházi kezelésre szorúl ki fizeti a saját hülyeségét?! Az adófizető?! Pircing a nyelvén plusz 20kiló máris,ez ideális angol súly,nemde?! Jövőre ajánlok 1 kis aerobikot a kis pandának,mert jelenleg ott hajt p…..át rajta a férfi ahol akar,ha van gusztusa bálnavadászatra!!!!