Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Enyhe időre lehet számítani a következő két hétben

Enyhe időre lehet számítani a következő két hétben Életmód

Kitart az enyhe idő a következő két hétben is, csapadék csak kis mennyiségben várható – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (ANM) hétfőn közzétett, november 13-áig érvényes előrejelzéséből.

Erdélyben november 2-áig 17-20 Celsius-fokos nappali csúcsértékekre lehet számítani, 3-án és 4-én azonban már csak 15-16 fokig melegszik a levegő. November 4-e után folytatódik az enyhe lehűlés, 10-éig 13-14 fok körül alakul a maximumok átlaga, azt követően pedig már csak 10-11 fok körül. A legenyhébb éjszakák október 31-én, illetve november 3-án lesznek, 8, valamint 9-10 fokos minimumokkal. November 3-a után 3-5 fokos minimumokat fognak regisztrálni, 9-étől 13-áig pedig 2 fok körüli lesz a minimumok átlaga. Csapadék kevésbé valószínű ebben a két hétben.

A hegyvidéken az első három nap langyos lesz az idő, 14 és 17 fok közötti átlagos csúcsértékekkel. Ezt követően lehűlés következik: 7-én 8 fok, november 8-a és 13-a között 6-7 fok várható napközben. Az elkövetkező két hétben nem várhatók fagyos éjszakák, a minimumok átlaga előbb 6-8, majd 1-2 fok körüli lesz. Csapadék inkább november 5-én és 6-án valószínű.

forrás: Agerpres

fotó: pexels.com

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük