Hirdetés
Hirdetés

Enyhe idő lesz a következő két hétben, kis mennyiségű csapadékra naponta számítani lehet

Enyhe idő lesz a következő két hétben, kis mennyiségű csapadékra naponta számítani lehet Életmód

Többnyire enyhe időben lesz részünk a következő két hétben, az ország régióinak nagy részében fagypont fölötti nappali hőmérsékleti értékekkel; enyhe csapadékra szinte mindennap számítani lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (ANM) február 14-e és 27-e közötti időszakra vonatkozó előrejelzéséből.

Hirdetés
Hirdetés

Erdélyben fokozatosan felmelegszik az idő a következő napokban, hétvégére a nappali csúcsértékek átlaga eléri a 10 Celsius-fokot, éjszaka 1-3 fok lesz. Jövő héttől aztán fokozatos lehűlés várható egészen 23-áig, amikor a nappali csúcshőmérséklet nem haladja meg a 4-6 fokot, éjszaka pedig mínusz 6 Celsius-fokig hűl a levegő. Aztán ismét enyhül az idő, a nappali csúcsértékek átlaga 7 fok körül alakul, éjszaka mínusz 4 fokig csökken a hőmérséklet. 15-e után napi szinten lehet csapadék.

A hegyekben a nappali csúcsértékek átlaga mínusz 4 és 2 Celsius-fok, a minimumoké mínusz 9 és mínusz 3 fok között változik majd. Csapadék szinte mindennap valószínű, jelentősebb mennyiségben február 17-én és február 21-én. 

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük