Felhívás!

Amikor eljön a nagy nap

Amikor eljön a nagy nap Életmód

Minden ember életében vannak sorsdöntő pillanatok. Ezek közül az esküvő mondható a legnagyobbnak, de a többi sem lebecsülendő. Olyan jeles pillanatokat tölthetünk egy kisebb vagy nagyobb rendezvény keretein belül családunkkal, barátainkkal, üzletfeleinkkel, amely nem fog még egyszer bekövetkezni az életünk során. Gondolunk itt a kerek évfordulókra, a ballagásokra, szerződésekre vagy egy fontos napra, melyet szeretnénk magas színvonalú körülmények között másokkal megosztva emlékezetessé tenni.

Sarkalatos pont

Egy rendezvényt megrendezhetünk bárhol. A kiváló események szervezése is a részletekben rejlik. A legfontosabb pont ezek közül a helyszín kiválasztása. Az ültetés, a zene, a menüsor és az egyéb nyalánkságok csak ez után következnek.

Rendezvényhelyszín

A rendezvényszervezők körében a Rudas Bistrot tökéletes rendezvényhelyszínként tartják számon. A gyógyfürdő legújabb szárnyában kapott helyet, melyet a legmodernebb technikával szereltek fel. Az európai színvonalú, mégis hagyománytisztelő fürdő lehetőséget és rendezvényhelyszínt is kínál egyben. Igen, jól olvasta a, kettőt ezen a helyen össze is kötheti.

Tökéletes pont ezért családi és üzleti rendezvények lebonyolításához egyaránt. Családi ebéd biztosan volt már sok, de olyan, ahol együtt fürdőzhetnek az öt csillagos kiszolgálás mellett, keveseknek adatik meg. Üzleti rendezvényekhez pont ugyanezért ideális. Üzleti partnereinek is le fog esni egy ilyen rendezvényen való részvételtől az álla. Külföldi üzleti kapcsolatok megerősítéséhez is kiváló választás.

A Rudas Bistro konyhájából kikerülő nemzetközi-magyar fúzió ételkülönlegességek mindenkit levesznek a lábukról. A konyha teljes csapata szívesen áll kihívások elé is, rendezvények területén is. A konyha technikai felszereltségének köszönhetően a legkülönlegesebb kéréseknek is képesek eleget tenni.

Vendégek száma

A vendégek számát figyelembe véve ezen a rendezvényhelyszínen alkalmazkodni tudnak az igényeihez. Ültetve némileg kevesebb (10-100), de állófogadás keretén belül több vendéget (akár 130) is hívhat. A vendégeinek még mindig megadhatja a lehetőséget a gyógyfürdő termál vízében az ücsörgésre. A több teremmel rendelkező étterem és rendezvényhelyszín termei külön-külön és együtt is bérelhetőek. Itt mindenről a rendezvény szervezője dönthet.

Jutalmazza meg önmagát, barátait, családját vagy üzletfeleit azzal, hogy a Rudas Gyógyfürdő keretein belül látja vendégül. Az étterem ablakából, a fürdő medencéiből és a teraszról is látható felejthetetlen, világviszonylatban is egyedülálló kép fog a vendégek emlékezetébe vésődni a rendezvénye kapcsán. A világörökség részét képező dunai panoráma képére magyarként és külföldiként is örömmel, jó élményekkel gazdagodva emlékeznek majd vissza.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.