Felhívás!

Gyermekvédelmi népszavazás

A pedofilellenes gyermekvédelmi törvénnyel a magyar kormány a tyúkszemére lépett a mondanivaló-nélküliségét devianciakultusszal elfedő balliberális fősodornak, melynek nótáját fújja a jobboldal megfelelési kényszeres része is. Nem csoda, hogy mindent bevetnek: filmszínésznők és autóversenyzők válnak hirtelen jogi-politológiai elemzőkké, akik szolgamódon ismétlik a hazug média-toposzokat a magyar jogszabályról, a main stream sajtó össztüze nem csitul, Brüsszel kötelezettségszegési eljárásba látszik kezdeni.

A kormány úgy döntött, miként a kvóta ügyében 2016-ban, most is népszavazást kezdeményez, megerősítendő a maga álláspontját. Az öt kérdést, melynek ügyében választ várnak a polgároktól a Nemzeti Választási Bizottság múlt pénteken hitelesítette. Időpontja egyelőre még kérdéses, a kormány illetékesei 2022 elejére prognosztizálják azt.

Az öt kérdés közül egy a szexuális propagandával kapcsolatos, arra kérdez rá, hogy támogatja-e a válaszadó, hogy kiskorú gyerekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak. A további négy kérdés a kiskorúak esetleges nemváltásának részleteit feszegeti.

A „fejlett” nyugati államok jogrendszereinek van néhány botrányköve. Ezek egyike az abortusz, mely a közép-európai szabályozás szerint is vérlázító. Mert mit mondhatunk arról, amikor az életképes, meg nem született csecsemőt gyilkolják meg állami felhatalmazással, rosszabb esetben az állam anyagi segédletével? Másik ilyen botránykő, a visszaeső erőszakos bűnözők visszaengedése a társadalomba esetleges megjavulásukra való hivatkozással.

A harmadik, mely az utóbbi évek elmebaja, a gyermekek nemváltó műtéteinek engedélyezése és a szülők kizárása a döntésből. Fontos leszögezni, a nemváltó műtét biológiai lehetetlenség, a számos államban engedélyezett csonkoló műtétek a legtöbb esetben gyerekek propagandisztikus befolyásolásának eredményei. A végzetes lépés megbánását követő személyes tragédiákat a fősodratú média elrejti.

Az Orbán-kormány idejében vette elejét e rettenetnek a gyermekvédelmi törvénnyel. A baloldal ismét kapott egy esélyt, hogy a normalitás oldalára álljon az őrülettel és embertelenséggel szemben. Nem élt vele. Most a polgárokon a sor, hogy segítsenek megőrizni Közép- és Kelet-Európát a józanság szigetének.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.