Hirdetés
Hirdetés

Dollárbaloldal

Úgy tűnt, Orbán Viktor nagy-magyarországos sáljának ügyét ezen a héten is habosítani fogják a magyar nemzet külső és belső ellenségei, de Rákay Philip vasárnap közzétett egy videót a magyarnemzet.hu-n, mely alighanem minden más témát felülír majd. Hiteles bizonyítékokkal cáfolta azt a narratívát, amit harmatgyenge védekezésképpen a baloldal összetákolt a „guruló dollárok”, a törvény által tiltott amerikai kampányfinanszírozás ügyében.

Mint az már tudható a múlt héten nyilvánosságra hozott titkosszolgálati jelentésből, az Action for Democracy nevű amerikai szervezet nem 1,8 milliárd, hanem 3 milliárd forinttal támogatta a nemzetellenes baloldalt. Ebből egymilliárd dollár az Ez a lényeg nevű gyurcsányista heccoldal kiadójához került.

Újabb és újabb csontvázak esnek ki a szekrényből. Eddig is tudhattuk, hogy a magyarországi baloldalt a globális háttérhatalom intézményei finanszírozzák, csak eddig nem kerültek a konkrétumok nyilvánosságra, és nem volt semmiféle következménye a sorozatos jogsértésnek.

A képlet nagyon egyszerű, a baloldalon belül erőeltolódás történt, a formálisan megszűnt komprádor SZDSZ politikai örökösei lényegében felfalták az egész balos hatalmi centrumot. A Horn-féle MSZP-ben volt még valamiféle kismagyar, államnemzeti nacionalizmus. Ma Ungár Péteren kívül nincs már e politikai oldalon senki, akinek a legcsekélyebb mértékben is számítana a magyar önállóság, függetlenség, a magyar érdek. A magyar szuverenitás, ha úgy tetszik. Ezek az emberek együtt és egyenként idegen megbízásból a magyar érdekek érvényesítése ellen dolgoznak. Ebbe a csapatba állt be a Jakab/Gyöngyösi-féle Jobbik is, akiket már évek óta semmi nem különböztet meg a DK-tól vagy a Párbeszédtől.

A „dollárbaloldal” végképp megbukott, nemcsak politikai szempontból a választásokon, de erkölcsileg is. A haza- és nemzetáruló zsoldoshadsereg vergődése akár szánalmat is kelthetne, ha nem tudhatnánk, hogy továbbra is támogatni fogják őket minden eszközzel, minden lehetséges csatornán azért, hogy megbuktassák a ma már világpolitikai tényezőnek számító, az egész konzervatív világnak modellt és hitet adó magyar kormányfőt. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük