Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Vidám sirató egy kóválygó Sepsiért

Vidám sirató egy kóválygó Sepsiért Sport

Egy anekdota szerint XIV. Lajos két háború és három szerető között valami förtelmes rímeket követett el, majd megmutatta Racine-nak, a híres drámaírónak. Az diplomatikusan válaszolt: Sire, Felségednek semmi sem lehetetlen. Rossz verseket akart írni, és tökéletesen sikerült.

Persze, Racine nem volt annyira művelt és technikás, mint a mi székely Tandiánk, de szombat este valami hasonló történt. Nagyszerű csapatunk gondolt egyet – nem nagy kunszt kibelezni ezt a Hermannstadtot (érdekes, amíg szászok éltek ott, tilos volt a várost így nevezni, most, hogy elmentek, szabad, hadd lássa a nagyvilág, micsoda tolerancia-dömping árad mifelénk), inkább megmutatjuk, tudunk mi Benny Hill-szinten focizni. Az ellenfél csatárát tökéletes passzal szöktetni, kapusként két ballábbal cselezni az ötösön belül, ha a láb csődöt mond, karate-karlendítéssel szerelni a tizenhatoson belül, kilenc másodperccel a füttyszó után gólt kapni úgy, hogy észre sem vettük, elkezdődött a második félidő. És tökéletesen sikerült.
Szép volt, fiúk, nem unatkoztunk. Megérdemeltek egy-egy Diószegi-lekváros buktát, hogy ne felejtsétek a szombati buktát, és legyen putyerátok jövő májusig ürügyet szolgáltatni boldogabb jegyzetre! <<

Zubreczky Antal

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások