Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Teremlabdarúgás – II. liga

Teremlabdarúgás – II. liga Sport

A Galaci United II. otthonában elszenvedte idei első vereségét a KSE Futsal a másodosztályú teremlabdarúgó-bajnokságban. A kézdieknek nehéz dolguk volt a több élvonalbeli játékossal felálló galaciakkal szemben, kiegyensúlyozott első félidőt követően 7–3 arányban maradtak alul.

A Bunduc, Farkas – Gáll, Bukur, Kanyó, Ştefănescu, Rancz, Păun, Veress és Vlădulescu alkotta kézdi keret nem játszott alárendelt szerepet a mérkőzés első felében, és két alkalommal is kigyenlített, de a végjátékot jobban bírták az I. ligás csapat játékosaival felturbózott hazaiak, és megnyerték a találkozót. Végeredmény: Galaci United II. – KSE Futsal 7–3 (3–2), gólszerzők: Cojocaru (5.), Arhire (6., 35.), Apostol (20.), Petică (32.), Boubătrân (36.), Păduraru (38.), illetve Gáll (6.), Păun (13.), Kanyó (27.).
A mezőny a Pro Academy Fălticeni visszalépésével nyolccsapatosra fogyatkozott, a versenybizottság pedig eltörölte a csapat eddigi eredményeit, köztük a KSE ellenük elért zöldasztalos győzelmét is. A rangsor élén a Marosvásárhelyi VSK áll 9 ponttal, de csak jobb gólkülönbségével előzi meg a Fortius Buzăut, a Galaci United II.-t és a KSE Futsalt, amely legközelebb november 18-án a Remetei Kereszthegyet fogadja. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük