Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sportajánló a hétvégére

Sportajánló a hétvégére Sport

Szünetel a labdarúgó 1. és 2. Liga, a válogatottaknak fenntartott nemzetközi időszak miatt április első hétvégéje előtt nem rendeznek meccset a két pontvadászatban. Zárul viszont a 3. Liga alapszakasza, de jégre lépnek a Háromszéki Ágyúsok, illetve futsalmeccset is rendeznek.

Hirdetés
Hirdetés

A bajnoki szünetben nem pihennek azonban a székelyföldi labdarúgócsapatok, szombaton 12 órától felkészülési mérkőzést játszik egymással a Sepsi OSK és az FK Csíkszereda. Hazai környezetben zárják az alapszakaszt a harmadosztályos háromszéki labdarúgócsapatok, a Sepsi OSK II. ma 15 órától Plopenit látja vendégül a városi stadionban, míg a KSE szombaton ugyanebben az időpontban a Brassói SR-t fogadja a Sinkovits Stadionban. Az már korábban eldőlt, hogy az OSK II. az eredménytől függetlenül nem végezhet a negyedik helynél alább, így készülhet a felsőházi rájátszásra.

A KSE Futsal számára szintén befejeződik a teremlabdarúgó 2. Liga alapszakasza, a csoportelsőséget már korábban bebiztosító kézdiek vasárnap 13 órától a sereghajtó Korondi Junior ellen mérkőznek idegenben.

A Háromszéki Ágyúsok szombaton és vasárnap 18.30-tól a Galaci CSM ellen rangadóznak a Deme László Műjégpályán, a párharcok kulcsfontosságúak, mivel ezek döntenek az alapszakasz negyedik helyéről. Február végén Galacon 3–1-re és 6–5-re nyertek a Duna partiak, a háromszékiek most revánsot vennének a kettős vereségért.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük