Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Arad érkezik Szentgyörgyre

Krajovai derbivel folytatódik a labdarúgó Szuperliga, vasárnap este feszül egymásnak a FC U és Universitatea a 4. fordulóban. A Sepsi OSK szintén vasárnap, de délután 16 órától látja vendégül az Aradi UTÁ-t a Sepsi OSK Arénában. A 4. forduló műsora: pénteken 19 órától Kolozsvári U – Petrolul Ploiești; szombaton 19 órától CS Mioveni – FCSB, 21.45-től Rapid – FC Argeș; vasárnap 16 órától Sepsi OSK – Aradi UTA, 18.30-tól Chindia Târgoviște – Kolozsvári CFR, 21.30-tól FC U Craiova – Universitatea Craiova; hétfőn 18 órától AFC Hermannstadt – FC Voluntari, 21 órától Botoșani – Farul.

Megtáltosodott az FCSB

Nyerni tudott az elmúlt hetekben nagyon gyenge teljesítményt nyújtó FCSB labdarúgócsapata Dunaszerdahelyen, így 1–0-s előnyből várhatja az Európa Konferencia Liga-selejtező 3. fordulójának visszavágóját. A meccs sorsa a 67. percben pecsételődött meg, amikor a játékvezető kiállította a DAC-tól Dominik Kruzliakot, majd az elvégzett szabadrúgás után az üresen hagyott Joonas Tamm megszerezte a bukarestieknek a győzelmet.

A Ferencváros 1–1-es döntetlent játszott a Qarabağ vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező 3. fordulójának első, szerdai mérkőzésén. A döntés az Üllői úti meccsre maradt, amit kedden 21 órától rendeznek a Groupama Arénában.

A Bayernnek áll a zászló

A Bayern München egy évtizede dominálja a német labdarúgó-bajnokságot, így ma azzal a céllal vág neki a Bundesliga új idényének, hogy sorozatban 11. bajnoki címét is begyűjtse. Noha az elmúlt öt szezon gólkirálya, Robert Lewandowski távozott, azt mégsem lehet állítani, hogy meggyengült volna a csapat, mivel olyan támadók érkeztek, mint a francia Mathys Tel és a szenegáli Sadio Mané, a védelmet pedig a holland Matthijs de Ligttel erősítette meg a klub. A müncheni gárdára kifejezetten nehéz bemutatkozás vár a nyitókörben, mivel az Európa-liga-győztes Eintracht Frankfurt vendége lesz. A Bundesligában húsz éve rendeznek hivatalos idénynyitó mérkőzést a bajnokcsapat részvételével, a címvédő pedig még soha nem szenvedett vereséget, ugyanis öt döntetlen mellett 15-ször győzelemmel rajtolt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük