Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kilencből kilenc siker

Kilencből kilenc siker Sport

A remekül teljesítő Sepsi ISK lányegyüttese kilencből kilenc győzelemmel zárta a Costinești-en lezajlott baby (U10) kosárlabda-fesztivált, és a B-csoport egyedüli százszázalékos csapataként az élen fejezte be a hatnapos küzdelemsorozatot.

Hirdetés
Hirdetés

Élménydúsra sikerült a sepsiszentgyörgyi kiskosarasok tengerparti szereplése, ahol a különböző szórakoztató programok mellett a palánk alatt is bizonyították rátermettségüket, mind az összes meccsüket megnyerték. A Szonda Arnold edzette alakulat eredményei: 66–8 a Bukaresti 6-os számú ISK-val, 37–15 a Gyulafehérvári SPL-lel, 42–5 a Kolozsvári Smarttal, 45–9 a Bukaresti Lagunával, 50–22 a Kolozsvár Baschettel, 29–11 a Bukarest Olimpiával, 40–8 a Bukarest Dan Daciannal, 59–9 a Sporting Tigers Vaslui-jal és 37–9 az Activ Prahova Ploiești-tel.

A csapatunk: Kanyó Zséda, Kuna Amina, Kiss-Bartha Dorka, László Csenge, Német Eszter, Koncz Blanka, Petri Ágnes, Szőcs Fodor Orsolya, Mihály Zsanett, Fazakas Boglárka, Demeter Jázmin, Csősz Krisztina, Madár Henrietta, Székely-Nemes Sára. Edző: Szonda Arnold.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük