Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Tisztességes helytállás

A háromszéki asztaliteniszezők az elmúlt napokban a 9–10 éves korosztály számára meghirdetett Román-kupán és Ezüstütő vetélkedőn vettek részt Bodzavásáron (Buzău). A legjobb eredmény a megyeszékhelyi Sepsi-SIC lányegyütteséhez fűződik, amely kilencedik lett az Ezüstütő csapatversenyében.

Hirdetés
Hirdetés

Az Ezüstütőn a Sepsi ISK csapata – Kányádi Máté, Kádár Benedek és Por-Rosnyai Zsolt – egy győzelemmel és két vereséggel nem jutott tovább a csoportkörből. A Román-kupa egyéni viadalában viszont Kádár és Por-Rosnyai is kijutott a csoportból, Kádár menetelt a legtovább, miután a legjobb tizenhat közé jutásért rendezett párharcát veszítette el. A céhes városi Nagy Mózes SK-t Csiszár Zsolt és Jakab Zalán képviselték. Csiszárnak sikerült jobban a szereplés, ugyanis kijutott a csoportjából, azonban innen már nem kedvezett neki a szerencse, ugyanis a főtáblára jutásért vívott bejátszáson összekerült a második számú kiemelttel, és búcsúzott.

A megyeszékhelyi Sepsi-SIC lányalakulata – Ecaterina Simon, Bedő-Kulpinski Ada és Alessandra Feldiorean – a kilencedik helyen fejezte be az Ezüstütő-csapatversenyét, miután hat győzelmet is jegyezek. Egyéniben Simon kiemeltként egyből a főtáblán kezdett, és a legjobb 16 között végzett. Társai közül Feldiorean túljutott csoportján, de a soron következő selejtezőkört már nem tudta abszolválni, míg Bedő-Kulpinski nem jutott túl a csoportkörön. A Román-kupa egyéni versenyét Ecaterina Simon a legjobb 16 között fejezte be, Bedő-Kulpinski Ada a 32-es főtáblán, míg Alessandra Feldiorean nem jutott ki a selejtezőcsoportjából. A két versenyen mutatott remek szerepléseinek köszönhetően Simon ott lehet a 9–10 éves korosztály számára július 2–3-én Slatinán tartandó Top16-os viadalon.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük