Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Két bajnoki cím

Két bajnoki cím Sport

Az elmúlt hétvégén Marosvásárhelyen bonyolították le az U14-es korosztályú tekézők országos döntőjét, amelyen a KSE színeiben Várdó Kristóf címvédőként indult. Kristóf számára ez volt az utolsó U14-es megmérettetés, jövőre már U18-ban versenyzik.

Hirdetés
Hirdetés

A kézdivásárhelyi tekéző számára a tavalyi egyéni bajnoki cím megvédése volt a cél, amit szombaton tökéletes játékkal sikerült is teljesíteni. Kristóf hengerelt, és 549 ütött fával megvédte címét, úgy, hogy 69 fát vert rá a második helyezettre (480 fa).

Vasárnap összetett próbát rendeztek, azaz a szombati és a vasárnapi eredményeket összegezték. Itt már élesebb küzdelem zajlott, a céhes városi játékos az első két pályán 34 fát veszített, de aztán magára talált, és 501 fát átlagolt. Vetélytársa 518 fát ütött, de összetettben nem tudta felülmúlni Kristóf 1050 ütött fáját, aki így második bajnoki címét is bezsebelte.

„Köszönettel tartozunk a kézdivásárhelyi önkormányzatnak és a Nexxonnak a támogatásért. Örvendetes eredmény a szakosztálynak, de úgy gondoljuk, ha lenne egy hatsávos pályánk, akkor nem egy, hanem legalább tíz ifi játékossal jelennénk meg az országoson” – értékelt Várdó Olivér szakvezető.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük