Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Diószegi: a Sepsi OSK-nak nincsenek pénzügyi gondjai

Diószegi: a Sepsi OSK-nak nincsenek pénzügyi gondjai Sport

Nemrégiben olyan információk láttak napvilágot, hogy hamarosan pénzügyi gondokba ütközhet a Sepsi OSK, mivel az OTP Bankot felvásárolta egy másik vállalat, megszűnik a velük kötött szerződés. Diószegi László cáfolta, hogy lenne problémája az együttesnek.

Hirdetés
Hirdetés

A napokban kiderült, hogy a romániai OTP Bank megszűnik létezni az országban, egybeolvad a Banca Transilvania céggel. A labdarúgó Szuperligában szereplő Sepsi OSK-nak évek óta tartó szerződése volt a vállalattal, aminek köszönhetően minden évben kaptak a banktól egy bizonyos összeget. Nemrégiben a gsp.ro portál arról számolt be, hogy ez a lépés komoly pénzügyi problémákat okozhat a háromszéki klubnak.

„Dehogy vannak pénzügyi gondjaink, mindig kiforgatják az ember szavait. Eddig kaptunk egy bizonyos összeget a romániai OTP Banktól, azonban most a céget eladták egy másik vállalatnak és én azt próbáltam nekik elmagyarázni, hogy nem olyan egyszerű ezt a kieső pénzt összeszedni. Én is olvastam, hogy több lap lehozta, hogy problémánk lesz a pénzzel, viszont amit az OTP-től kaptunk az a költségvetésünk egy százaléka” – nyilatkozta a Székely Sportnak Diószegi László.

A Sepsi OSK elnöke hangsúlyozta, hogy természetesen nem érinti jól a csapatot ez a változás, azonban ez pénzügyi válságba semmiképp sem fogja sodorni az együttest, igyekezni fognak, hogy valamilyen módon pótolni tudják az összeget.

„A stratégia váltása alatt annyit értettem, hogy megpróbálunk még több szponzort szerezni, nem kell ebbe többet belelátni. Eddig is szóba került, hogy eladásra kerülhet a stadion neve, ez továbbra is téma marad, nem zárhatjuk ki ennek a lehetőségét. A lényeg az, hogy eddig szerződésünk volt a romániai OTP Bankkal, ez megszűnik, azonban ez a költségvetésünk minimális része, nem kell kétségbeesnünk” – tisztázta a helyzetet a Sepsi OSK klubelnöke.

Horváth Bálint Ottó, Sebestyén Ervin

Fotó: Pinti Attila

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük