Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Szavalóverseny Szörcsén

Szavalóverseny Szörcsén Kultúra

A Petőfi-emlékév jegyében, a magyar költészet napja előtt is tisztelegve hajtottak fejet a költőóriás előtt Szörcsén április 1-én az imateremben.

Hirdetés
Hirdetés

A Szörcsei Református Egyházközség és a Háromszéki Népfőiskola Egyesület által meghirdetett eseményre a szavalók több településről érkeztek. A legfiatalabb résztvevő, Bogdán Bence óvódás soron kívül szavalt a közönségdíjat is megnyerve.

A 0-2. osztályosok körében első díjat nyert Szász Kamilla Szörcséről, második díjat Péter Boróka Zaboláról, harmadikat Bogdán Hunor Szörcséről. Dicséretben részesült Vaszi Zselyke Székelytamásfalváról. A 3-4.osztályosok kategóriájában az első díjat Kovács Lilla nyerte Székelytamásfalváról, a másodikat Bitai Brigitta Noémi Szörcséről. Az 5-8. osztályos kategóriában első helyezett lett Kerekes Boglárka Székelytamásfalváról, második Todorán Borbála Éva Szörcséről, harmadik Pap Orsolya Székelytamásfalváról.

A szervező köszönetet mondott Székely Hanna tanárnőnek, Barabás Hajnalka, Fejér Ágota, Tusa Zita tanítóknak a felkészítésért, továbbá a zsűri tagjainak, Bacsó István és Szőcs Endre lelkipásztoroknak.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások