Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ringató, szépkorúak karácsonya és termékvásár Kovásznán

Az alábbi eseményeket ajánlja a kultúrális események iránt érdeklődő közönség figyelmébe a Kovásznai Városi Művelődési Ház.

RINGATÓ KOVÁSZNÁN

A Kovásznai Városi Művelődési Házban december 12-én és 19-én, kedden 16 órától kerül sor a Ringató tevékenységekre, ahol Erőss Judit, a Háromszék Táncegyüttes népdalénekese, képzett zenepedagógus vezetésével a Magyarországon már egész mozgalommá kinőtt Ringató tevékenységekbe kaphatunk betekintést. Családi program, ahol a felnőttek és a gyerekek egyaránt élményhez jutnak. A Ringatóval épül a gyermeki lélek, erősödik a családi összetartozás.

A rendezvénysorozat a Kovásznai Baba-Mama klub és a Városi Művelődési Ház társszervezésében valósul meg.

SZÉPKORÚAK KARÁCSONYA

December 14-én, csütörtökön 18 órai kezdettel a kovásznai Művelődési Központban kerül sor az immár hagyományossá vált Szépkorúak karácsonya elnevezésű rendezvényre.

Fellépők:

Thiesz Katalin és tanítványai

a Kovásznai Tanulók Klubja

a Kőrösi Csoma Sándor Diákszínpad ,

Somodi Ágota, Demes Judit, Diana Müller és

a SICTON együttes.

A rendezvény szervezője az RMDSZ Kovászna Városi Nőszervezete

Támogató: az RMDSZ Kovászna Városi Nőszervezete

Társszervező: Kovásznai Művelődési Ház

HAGYOMÁNYOS ÉS HELYI TERMÉKEK VÁSÁRA

Kovászna Város Polgármesteri Hivatala és Kovászna Városi Művelődési Ház szervezésében december 17-én, vasárnap 9 órai kezdettel kerül megrendezésre a Hagyományos és helyi termékek vására Kovászna város központjában Sétatér/Dózsa György Park, a Városi Művelődési Ház mellett).

Helyi kézművesek és hagyományos termelők jelentkezhetnek Opra-Debreczi Zsombor programfelelősnél a 0757-075829-es telefonszámon.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük