Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Pedagógusképzést tartanak

Pedagógusképzést tartanak Kultúra

A Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség és a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet az Osonó Színházműhellyel együttműködésben közösségfejlesztő hétvégéket indít, amelynek első állomása november 19–21. között Nyugat-Bácska, Zombor.

Ezt az alkalmat majd három szakmai hétvége követi a december–február időszakban, amikor az Osonó trénerei – Fazakas Misi rendező, színházpedagógus és Mucha Oszkár színész, tréner – által vezetett képzés olyan területekre nyújt betekintést, mint a személyiségfejlesztés, beszédművelés, csapatépítés, illetve csoportvezetési és színházi alapismeretek.

Hirdetés
Hirdetés

A közel 20 órás, háromnapos műhelyfoglalkozás-sorozaton pedagógusok, csoportvezetők, társulati tagok, ifjúságsegítők és közművelődési szakemberek ismerkedhetnek meg az Osonó módszerével. A független társulat nyolc éve tart pedagógus- és felnőttképzést, mindeddig több száz ilyen jellegű oktatási eseményt hozott létre.

A képzés egyik célja, hogy hozzásegítse a résztvevőket az új kihívásokra adandó válaszok megtalálásában és kialakításában, egyúttal a motiváció és a lendület visszaszerzésében, mindezzel hozzájárulva a közösségek újraszervezéséhez, a közösségfejlesztés és közösségi tervezés új módszereinek az elsajátításához, a változó, különböző feltételek megteremtéséhez.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük